MC' Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 @99vadim Jak się nazywa ten dolny panel ala mac? @ BlackDog Jak się nazywa ten them karamby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 uuuu to ja też muszę sie pobawić i coś wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 Dzięki od niedawna działającego u mnie Catalyst Control Center Filtrowania anizotropowego i Antyaliasingu przy efektach Compiz-u nie ma widocznych poszarpanych krawędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 Moj screen: http://img152.imageshack.us/img152/6914/zr...kranulz7.th.png Zgodnie z prosba WalDo link a nie obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2008 Rany.... Nie moglibyście linków wstawiać zamiast obrazków? Wchodzę w post i się dziwię dlaczego mi się ciągnie 1,5MB śmiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 @99vadim Jak się nazywa ten dolny panel ala mac? Avant-window-navigator, w skrócie AWN :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Ktoś mowil o "burdelu"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 heh, to ja też, chociaż ja mam skromny pulpit fedorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Luty 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2008 Ktoś mowil o "burdelu"??? Burdel nie burdel, ale po kilku godzinach przed takim pulpitem to chyba bym wziął nóż i poszedł na ulicę ludzi zabijać... Można zwariować od takiej dawki czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2008 [...]chyba bym wziął nóż[...]Sierp raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Debian Sid + Xfce + Conky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi Napisano Luty 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 29, 2008 Nic specjalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo_Esc Napisano Marzec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 Moje ostatnie cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi