ophiel Napisano Kwiecień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2009 kiedyś poszukam screenshotów moich gnomów / kde'ów / enlightmentów - tymczasem moja obecna fedora 10 @ fluxbox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Kwiecień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 http://96th.co.uk/moj-pulpit/ Tu macie podane co mam. Menu otwierające się z boku jest takim wypasem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwell Napisano Kwiecień 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2009 A oto moja Fedora, standardowo wygląda, ale właśnie ten standardowy layout jest najfajniejszy według mnie. I menu w Gnome - Programy Miejsca System - nic lepszego nikt nie wymyślił, poprostu szczyt ergonomii i użyteczności. Więc jak jest dobrze to nie zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Kwiecień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2009 A oto moja Fedora, standardowo wygląda, ale właśnie ten standardowy layout jest najfajniejszy według mnie. I menu w Gnome - Programy Miejsca System - nic lepszego nikt nie wymyślił, poprostu szczyt ergonomii i użyteczności. Więc jak jest dobrze to nie zmieniam. Ten gkrellm powinien mieć jakąś skórkę, bo wygląda jak kupa w lesie. Polecam "invisible" i wyłączenie skali na wykresach. Jak jest zupełnie przezroczyste, to nawet sensownie wygląda. A co do standardowego wyglądu - Ubuntu, SuSE, czy Red Hat są rozpoznawalne natychmiast. W przypadku Fedory tak jeszcze nie jest, bo często się zmieniają domyślne skórki. Ale może doczekamy, aż się coś wykrystalizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 Pablo_Esc bardzo ładny pulpit zwłaszcza Tux w wersji Faraona Mój pulpit po małych porządkach wygląda ni mniej ni więcej tak http://img384.imageshack.us/img384/9290/zrzutekranut.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 A oto mój pulpit. http://img40.imageshack.us/img40/6100/pulpitw.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 Mieliście już maczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2009 ... Mieliście już maczka? Si senor Mam cały czas http://img480.imageshack.us/my.php?image=macostm8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2009 heretycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Lipiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2009 Gentoo. KDE 3.5 rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2009 moja Claire ladniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Lipiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2009 To mój. Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitcarn Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Moje trzy z ostatniego miesiąca i jeden z ubiegłego ,ogólnie to wolę takie ciemne tematy ,chociaż zdarza mi się używać jaśniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowik Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 pitcarn, ładny styl dla Gnome. Pochwal się jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 pitcarn, ładny styl dla Gnome. Pochwal się jaki Jak nic jakaś "LiNsta" albo inny windowso-podobny Zajrzyj na gnome-look.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi