kamillys Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Interesuje mnie, czy użytkownicy Fedory mają windowsa, czy nie i dlaczego. Osobiście nie mam, i nie planuje go zainstalować. Jakoś bez niego sobie radze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annoth Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ja mam i na razie większość czasu spędzam pod nim bo jestem wybitnie początkujący i pod fedorą jakoś neta nie mogę skonfigurować... poza tym nie jestem sam w domu a reszta rodziny jakoś nie ma zamiaru poznawać tajników linuksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja musze, ze względu na rodzinkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
edas Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ja chcę bo lubię pracować na windzie 2003sbs, pozatym jak brat siada do kompa to zawsze włącza windę i jak po nim ja siadam to jadę na windzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mam, bo musze (rodzinka), ale nie uzywam (czasami sie zdazy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizkid Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja mam ale wywalam. Po prostu kiedyś wręcz nałogowo grałem online w CoD. Ogólnie dużo grałem. Ale teraz jakoś mi przeszło. Więc WinXP paszoł won ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasp Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja jak Daniel_2005 jestem zmuszony ze względu na rodzinę.. ale już zaczynam odchodzić od tego i co raz bardziej zmniejszam partycje windy.. Edit: Dzięki Daniel_2005 zdarza się Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillys Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 heh... ja mam własnego kompa, i nikt się do niego nie dobiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja jak Daniel_2005 jestem zmuszony ze względu na rodzię.. ale już zaczynam odchodzić od tego i co raz bardziej zmniejszam patrycje windy.. Pomyłka w jednym wyrazie. Uzyłeś imienia Patrycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zuk87 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja na szczęście mam własnego kompa i żeden win na nim nie zagości, póki jest mojej własności (to było specjalnie, tak się zrymowało ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppertop Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Nie mam i mieć już raczej (nie lubię określenia "na pewno") nie będę. Wywaliłem chyba już pół roku temu i nie żałuję. Gram, ale to w co gram chodzi mi na Cededze Rodzinka? Moja rodzinka zdążyła się nawrócić Generalnie to o żadnej Widozie nie chcą słyszeć, a mi to pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 fedory uzywam nalogowo, pod XP odpalam tylko photoshopa + jakies gry, rodzina nalogowo XP ciekawostka- siostrze zalozylem konto z KDE zawsze jak siada to przyt next start mam ze / not umounted propertly... ona pod KDE kompa nie umie wylaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasp Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ciekawostka- siostrze zalozylem konto z KDE zawsze jak siada to przyt next start mam ze / not umounted propertly... ona pod KDE kompa nie umie wylaczyc? Ja w domu mam dwa takie "zwierzątka".. i obie mają konta.. ale niezbyt często korzystają :/ ale z czasem to się zmieni... Ciekawostką jest to że przez pierwsze kilka dni wyłączały (bez mojej wiedzy) kompa twardym resetem bo inaczej nie potrafiły Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjacek73 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Potrzebuje do MCSE, po za tym Dell nie sprzedaje komputerow bez windowsa przynajmniej w Anglii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedajkin Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Posiadam XP (orginalnego z MSDN Academic Alliance Software Center) bo nie tylko ja jestem użytkownikiem kompa no i oczywiście Fedorke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts