gwiazdor_online Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja mam starego 98, ale jest on tak zdewastowany, że praoktycznie do wyrzucena się nadaje. Nie wywaliłem jeszcze z czystego lenistwa Mam jednak czasem obawy, czy niebędzie mi potrzebny do obsługi jakiegoś programu potrzebnego na studiach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszk Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 A ja mam, bo chce ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dione Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ja mam 98, ale takiego lysego ze prawie nic tam nie ma. siedzi, bo moze sie okazac konieczny, a nie bedzie wtedy czasu raczej na instalacje ogolnie jest schowany i zapomniany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Czasem, raczej wirtualnie. Jak klasyfikować Wine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysio Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Korzystam z windy tylko ponieważ na niej chodzi moja ukochana gra Battlefield 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margolcia Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 korzystam..i póki co nie mam zamiaru rezygnować..z racji tej,że pod Windowsem czyta zawartość aparatu z pamięcią, a pod Fedorą niestety nie..sam aparat oczywiście..ale jak pamięć jest w środku to już nie wiem,że są programy które umożliwiają pobranie zdjęć z aparatów(jak pamięć w środku),ale chcę żeby aparat był widziany jako normalne urządzenie..kolejny dysk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asterix1983 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 korzystam z windowsa bo z (_linuxa_ → Linuksa) ORT jestem jeszcze zielony, pod linuxem nie mam komunikacji z komórką, i nie znam sie narazie na wine aby uruchamiac potrzebne mi programy(przewarznie na studia), no i rodzinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaer Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Nie mam windy wcale, ale na kompie brata(takim ogólno-rodzinnym) jest. Jak dostałam swój komputer stwierdziłam, że nie chcę na nim pirackiego oprogramowania. Zainstalowałam tylko Fedorę wiedząc, że w ten sposób zmuszę się do rozwiązywania problemów. Jakbym miała windę to przy pierwszym kryzysie użyłabym okienek zamiast się czegoś nauczyć. A tak jak jest muszę się kształcić, nie mam wyboru. Motywujące Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiazdor_online Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ,ale chcę żeby aparat był widziany jako normalne urządzenie..kolejny dysk.. Owszem można tak zrobić poprzez nakładkę na gphoto2. Osobiście tego nie próbowałem (mi wystarczy jak sobie wpiszę z konsoli polecenie i mi ściągnie zdjęcia), ale istnieje taka możliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_oko Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja mam Windows Me. Nie lubię, go ale czasem korzystam Visual Studio, więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amos Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Mam Windowsa 98 SE ze względu na stare gierki, w które lubię czasem pograć i powspominać stare, dobre, dosowe czasy. Niestety Dosbox i Dosemu różnie sobie z nimi radzą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
walwat Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 I am proud to be MS free. Nie muszę, nie chcę i nie potrzebuję. walwat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppertop Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Nie muszę, nie chcę i nie potrzebuję. Amen. Podpisuję się "obyma ręcyma" Link to comment Share on other sites More sharing options...
broda Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 sporo softu potrzebnego na studiach chodzi tylko na windozie.. albo jest słabo dostępne wine nie zawsze działa.. pozatym czasami trzeba napisać jakiś soft pod winde ale preferuje raczej linucha, nie mogę patrzeć na wide pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tex_ass Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 W domu M$ Windows nie posiadam - odzwyczaiłem się permanentnie jakieś pół roku temu. Moja dziewczyna przyzwyczaiła się do linuksa i całkiem nieźle sobie radzi więc winda nie wróci już na kompa . Niestety, w pracy mam okien do bólu (XP, 2000, 2003). Choć ostatnio szef zagonił mnie do Linuksa . pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts