kubamargo Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 potrzebuje emulator do ps2 na pc zna ktoś może jakś mam kompa 512 troche słaby ale pilnie potrzebuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 odnosnie emulatorow to poszukaj na google. Chciaz powiem ze niektore gry z ps2 potrafia przyciac na przyzwoitym sprzecie. I w sumie soft jaki testowalem to byl pod winde, wiec pod linuxem to jnie wiem jak z tym jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 Z tego co wiem, najbardziej rozbudowany (i polecany w internecie) to PCSX2. Autorzy się postarali i emulator powinien działać również pod Linuksem (X11). [...]mam kompa 512[...]O.o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 O.o?Spotkałem wróżkę i twierdziła, że chodzi o ilość pamięci RAM mierzona w MB Faktycznie trochę słabo chyba jak na emulację konsoli i granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 Spotkałem wróżkę i twierdziła, że chodzi o ilość pamięci RAM mierzona w MB Faktycznie trochę słabo chyba jak na emulację konsoli i granie przy okazji - pomyśleć, że na PS2 jest 24 mega ramu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 A ja śmiem twierdzić, iż kolega jest jednym z tych, którzy nie mają Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Lipiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2008 przy okazji - pomyśleć, że na PS2 jest 24 mega ramu... z tym że ma 128bit procesor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi