Skocz do zawartości

Amarok 2

Sorror

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

O ile samo kde4 jest już trochę używalne...
Trochę nie rozumiem tych narzekań na KDE. Prosiłbym konkretnie: co Wam nie działa, wysypuje się itd.. (tylko proszę nie pisać, że wygląd ma do d...). Jedyny program który powoduje u mnie wyświetlenie komunikatu błędu to k3b i to dopiero w momencie jego zamykania (płyty nagrywają się bezproblemowo). Przyznaję, że idea wydawania nowej wersji kde co pół roku wydawała mi się niezbyt trafiona, ale developerzy dają radę (w sumie to tylko inny numerek, OpenOffice 3.0 też nie różni się bardzo od poprzednika, ale zmiana numeru wersji zrobiła chyba więcej szumu, niż wszystkie udoskonalenia pakietu razem wzięte).

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
ja osobiście Amaroka nie cierpie, tym którzy rownież na nim sie zawiedli polecam Songbird ;)

http://getsongbird.com/

Sprawdziłem Songbirda. Pierwsze wrażenie bardzo dobre - system wtyczek jak w Lisku, ładny wygląd, ale przy otwieraniu pierwszej ścieżki program pada :/. Czytałem, że wersja dla Linuksa jest jeszcze w fazie testów, acz myślałem że choć cokolwiek usłyszę.

Nowy Amarok odczuwalnie obciąża system, to fakt. Poza tym jest potwornie brzydki, chociaż to czysto subiektywna kwestia ;). W każdym razie po kilku dniach testów wróciłem do Banshee.

A tak przede wszystkim, to witam, cześć i czołem, nowy user na pokładzie kłania się nisko ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...