fsosport Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Witam, Mam taki problem iz jak zamkne okienko rozmowy i otoworze to niemoge nic pisac. tak jakby w nim nie dzialala klawiatura. moge napisac tekst w jakims edytorze wkleic zapomoa prawoklika mychy i wyslac klikajac na button wyslij. Inaczej nie da rady. MIal ktos cos podobnego? Mam fedora 10 32bit Gnome w necie tez niepotrafie znalesc rozwiazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 To masz od niedawna, czy miales tak zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsosport Napisano Marzec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 od dzis mam fedore, i mam to od poczatku. Wczesniej mialem ubuntu ale mnie bardzo wku... i mam go dosc i tam nie mialem takich problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Bo ja mam problem od wczoraj z aplikacjami w qt i nie moge w niektore pola nic wpisywac. Moze masz to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsosport Napisano Marzec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 a jak to rozwiazac? bo przyznam ze bardzo irytujace ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Na razie nie mamy innych propozycji poza cierpliwością :\ Fedora na ogół szybko reaguje, ale to i tak może potrwać dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 W xterm też się nie da - to jakiś większy babol po ostatnich aktualizacjach. Współczuję użytkownikom KDE, bo w programach GTK jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsosport Napisano Marzec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 ok powiedzmy ze zlokalizowalem zrodlo problemu, najprawdopodbniej jest nim modol zakladek TABS. znowu nie moglem pisac, wylaczylem go i juz moge pisac zobaczymy jak dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 (...)bo w programach GTK jest w porządku.Ano... Żądam Opery na Gtk. I Krusadera też Mały flame... malutki... :> Nie sądzicie, że KDE ostatnio zapatrzył się na Windows i MS? Jeszcze trochę to BSOD zobaczę po którejś aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Mały flame... malutki... :> Nie sądzicie, że KDE ostatnio zapatrzył się na Windows i MS? Jeszcze trochę to BSOD zobaczę po którejś aktualizacji duże nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Eeee, Ciebie nie pytam Wiem, że fan jesteś Ale serio, to coś ostatnio jakoś słabo jest. Ja tam na XFCE siedzę, więc w sumie zdanie wyrobiłem sobie na podstawie postów (czasem brak wiedzy) i moich ostatnich doświadczeń (tu już wiedza nie ma znaczenia). Nie tylko to co ostatnio wybuchło, że wpisywać nie można nic w określonych polach, ale nader często wywala mi błąd, taki - sorry za porównanie odpowiednik windowsowego BSOD właśnie - przy pozornie zwykłych operacjach jak zamknięcie krusadera czy k3b. W zasadzie zawsze jak zamykam te aplikacje to otrzymuję błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Witam, Też tak mam od ostatniego update. Wyczytałem, że kontrolka traci focus (skupienie). Pomaga (przynajmniej u mnie) tylko restart aplikacji :/ Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2009 Nieśmiała propozycja rozwiąznia - może zadziała → http://forum.fedora.pl/index.php?s=&sh...st&p=120704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fsosport Napisano Marzec 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2009 no po 4dniowej obserwacji moge z czystym sumieniem powiedziec [sOLVED] jak wczesniej pisalem winna wtyczka TABS od zakladek. pozdrawiam ps. normalnie jestem w szoku zaintersowaniem tematem na forum ubuntu moderatorzy by mnie dawno pogonili :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2009 Bo my jesteśmy fajni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi