Skocz do zawartości

Notepad++

EldoRados

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli koniecznie chcesz mieć Notepad++ to ściągnij binarkę i odpal z WINE.

Konkretnie jak mam to odpalić z WIne ?? Wine mam zainstalowane ale co dalej ?? Paczka ściągnięta Ok już zainstalowane.. :)

A potrzebuje Notepada bo ma w sobie różnorodność dla programisty.. Wszystko w jednym ;)

Ps. A teraz pytanie awaryjnie tutaj.. Zaczęły mi znikać tapety.. Fizycznie są w backgrounds ale po wylogowaniu lub wyłączeniu systemu cały czas wywala mi pusty ekran ??

Została kwestia znikających tapet :( Ustawiam je jako domyślne ale i tak znikają proszę o pomoc..

ps to w emailach. Tu jest forum 1 tmat = 1 problem

Notepad ++ to aplikacja dla windows. W konsoli odpalasz

wine nazwaprogramu.exe

Oczywiście w katalogu z programem. Co zainstalowane. Notepada ++ nie trzeba nawet instalować. Rozpakowujesz i tyle.

A potrzebuje Notepada bo ma w sobie różnorodność dla programisty.. Wszystko w jednym wink.gif

Człowieku nie rozumiem cię. Kolorowanie składni to masz w prawie każdym edytorze tekstu.

ps to w emailach. Tu jest forum 1 tmat = 1 problem

Notepad ++ to aplikacja dla windows. W konsoli odpalasz

wine nazwaprogramu.exe

Oczywiście w katalogu z programem. Co zainstalowane. Notepada ++ nie trzeba nawet instalować. Rozpakowujesz i tyle.

Człowieku nie rozumiem cię. Kolorowanie składni to masz w prawie każdym edytorze tekstu.

Tia prawie w każdym tylko nie każdy jest uniwersalny jak note++ Bardzo dobrze mi się w nim pisze ;D jeśli chodzi o programowanie,, Np. PHP,c++ i wiele innych uniwersalny do prawie wszystkich potrzebnych języków.. Inne niestety nie mają takiego zasobu.. Wszystko jest zainstalowane jak już wyżej pisałem :D.. I wcale nie trzeba pisać ścieżki dostępu po zainstalowaniu Wne wystarczy wyklikać paczkę binarną i dalej zainstaluj.. :D..Śmiga aż miło..