pitcarn Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 Witam, kumpel podesłał mi link do demotywatorów ,w życiu bym nie pomyślał ,że jezuita może się wypowiadać na tematy inne niż "duchowe" ,a już te bzdury zawarte w democie całkiem mnie rozłożyły na łopatki ,zresztą sami zobaczcie. Demotywator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 demotywatory.pl Jakże wiarygodne źródło informacji. Plasuje się pewnie gdzieś między Superexpressem a Gazetą Wyborczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 Ech... Więc poza RPG, Fantastyką, Muzyką dochodzi jeszcze Linux, przez którego mogę być uważany za "Szatanistę"... Super, nie pokazujcie tego demota bo ludzie uwierzą i nie zrozumieją, że ten semotywator właśnie wyśmiewa to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 Te demot jest wzięty z jakiejś strony, gdzie faktycznie odpowiadają zakonnicy. Kiedyś na wykopie było, ale już dawno i muszę przyznać, że faktycznie odpowiadają bardzo dyplomatycznie, tzn. ani tak, ani nie i to za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 Pomijając wątek humorystyczny, można błysnąć tylko... brakiem wiedzy. Słowo "demon" pierwotnie oznaczało istotę o nadludzkich możliwościach, zarówno dobrą jak i złą. W tym kontekście demony, są procesami o innych niż zwykły user możliwościach/uprawnieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunny1985 Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 to już było kiedyś - nawet w prasie to pokazywali jako przykład głupoty. Dołączę tylko przekornie: http://ubuntusatanic.org/news/ A słyszeliście ,że jak się puści płytę z windowsem od tyło to słychać szatana? A jak od przodu to jest jeszcze gorzej , bo się windows instaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 gdy ojczulek zobaczy logo bsd to gotów jeszcze egzorcyzmy na serwerami robić albo co gorsza na stosach palić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 Ech, ludzie czasami bywają przykrzy. To tak jakby udowadniać, że Linux jest dziełem diabła do sumując liczbę znaków w kodzie źródłowym dowolnej dystrybucji i dzieląć przez odległość słońca od ziemi oraz mnożąc przez demoniczną liczbę x wyjdzie 667* * - nowy lepszy szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunny1985 Napisano Maj 4, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2010 wychodzi 665.99 - szatan z biedronki - ostatnio radioaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2010 wychodzi 665.99 - szatan z biedronki To ci się udało. A swoją drogą nie można znać się na wszystkim - nie wymagajcie od zakonników, że znają się na *niksach. Co poniektórzy daliby radę, ale ogólnie mają co innego do roboty, niż czytać many i odróżniać demony od userspace. Znam jednego braciszka (teraz księdza), który w komputerach siedzi od lat i pewnie mógłby mnie nie raz zawstydzić umiejętnościami - czyli możliwe, ale regułą nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2010 Ale to mało ma się do tematu. jeżeli ktoś się wypowiada, to powinien (zakładam) zainteresować się tematem jaki krytykuje i nie rzucać bezpodstawnych słów. Jeżeli tak robi to świadczy tylko o jego niskiej inteligencji i daje dowód aby żądnych jego słów nie traktować poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Słowo "demon" pierwotnie oznaczało istotę o nadludzkich możliwościach, zarówno dobrą jak i złą. W tym kontekście demony, są procesami o innych niż zwykły user możliwościach/uprawnieniach. O tego to nie wiedziałem (pierwsza część) No faktycznie demony > userzy gdy ojczulek zobaczy logo bsd to gotów jeszcze egzorcyzmy na serwerami robić albo co gorsza na stosach palić Ja bym wolał otworzyć bramę Linux-Piekła i przyzwać armię pingwinów Hmm była w wierze nordyckiej nazwa dla czegoś w rodzaju lodowego piekła, jak to znajdę to możemy tego używać hihihi jeżeli ktoś się wypowiada, to powinien (zakładam) zainteresować się tematem jaki krytykuje i nie rzucać bezpodstawnych słów. Jeżeli tak robi to świadczy tylko o jego niskiej inteligencji i daje dowód aby żądnych jego słów nie traktować poważnie. Pozwolę sobie potwierdzić te słowa łamanym angielskim autorstwa kolegi: "Egzakli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Mam pytanie do orientujących się w działaniu IP.Board: może jakoś dodać pojedynczego użytkownika do blokowanych, tak aby jego posty nie były wyświetlane (poważnie pytam)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Panel kontrolny → Opcje → Zarządzaj ignorowanymi użytkownikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 Dzięki, tylko nie wiem czy nie pojawi się w "Zobacz nowe posty" mimo blokowania, ale to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi