lukaszw17 Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Jaki waszym zdaniem jest najlepszy program do projektowania/pisania stron www. Jeżeli ktoś ma ciekawe poradniki lub ksiazki to chetnie zerknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Vim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Ja bym powiedział, że frontpage A poważnie to zależy od technologii, w której chcesz pisać (do czystego html to wystarczy notatnik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacky Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Z powodzeniem używałem kompozer - ale to wszystko zależy do czego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw17 Napisano Styczeń 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 narazie do niezbyt skomplikowanch stron bo nie mam za duzego doświadczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 narazie do niezbyt skomplikowanch stron[...]Każdy dostępny edytor tekstowy (typu notepad) będzie wystarczający.To nie program pisze strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Kiedys byl taki program: bluefish, pakiet to bodajze kdewebdev. Calkiem niezly, do prostych i tych trudniejszych rzeczy. Do php masz plugin w netbeans. Jak masz kde to kate tez da rade, hardkorowo to mozesz w vim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Styczeń 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2011 Ciezki arsenal: Netbeans wersja z PHP, Eclipse PDT, Komodo Edit, kdevelop4 Lekkie uzbrojenie: jEdit(mój wybór)(duzo pluginów), Geany, Scite, Vim, mcedit, Notepad++ (tylko Windows) Wlasciwie powinienes napisac co dokladnie Cie interesuje w projektowaniu stron WWW (PHP, Python, Ruby, Java czy HTML, XHTML)? Istnieja narzedzia do prototypownia interfejsów(np. wtyczki do Eclipsa nie pamietam nazwy, ale w markecie powinienes znalezc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Styczeń 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2011 Najlepiej załóż stronę www w jakimś serwisie oferującym graficzne kreatory / edytory strony . Tak jest wg mnie najłatwiej np na www.stronygratis.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodmaster Napisano Styczeń 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2011 Polecam do nauki kursy ze strony eduweb.pl Troche kosztuja ale warto. Zainwestowałem 200zł zwrocilo mi sie dosc predko. No i do pisania niestety nie darmowy i nie pod linuksa, ale odpalić się da dreamweaver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi