Miszcz Napisano Marzec 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2011 Człowieku, pisz tak żebyśmy rozumieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 2, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2011 Człowieku, pisz tak żebyśmy rozumieli. Chodzi o to że wersja systemu 64bit działa na 32bit procesorze a na moim lapku procesor 64bit nie chodzi. Chciałbym powiedzieć że na tym 32bit procesorze chodzi system 64bit ale bardzo bardzo wolno, Na 64bit procesorze, nie chce sie zbootować system 64 bitowy.[Pisze wiad że w ciągu 10 sec zostanie automatyczne bootowanie i jak sie ładuje logo fedory pod koniec wychodzi error i nie chce sie załadować tak samo jak z virtualboxem nie ma erroru ale nie chce się załadować] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 A ja nadal nie rozumiem co chcesz nam powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Dwie strony rozwazan nt. architektury procesora W tym czasie juz dawno sciagnalbys fedore i686 nawet jesli masz wolne lacze. Jak to slaby komp to moze wybierz cos ze spinów (xfce lub lxde?) ze strony http://spins.fedoraproject.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Dwie strony rozważań nt. architektury procesora W tym czasie już dawno ściągnąłbyś fedorę i686 nawet jeśli masz wolne łącze. Jak to słaby komp to może wybierz coś ze spinów (xfce lub lxde?) ze strony http://spins.fedoraproject.org/ Mam już obraz i686 zobacze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Mam juz obraz i686 zobacze efekty ODZIWO na i686 chodzi ale minimalnie lepiej od x64 i udalo sie instalacje wlaczyc. Czy instalator fedory jest po ang? bo mam po ang? komputer RAM:512' CPU:AMD Sepron 2600+ 1.71Ghz VGA:Ati RODEON 9200 Pro Family Jakies info jak potrzebne to dam. Czy na sprzecie wyzej dobrze fedora posmiga? Ale zaje*bista jest ta Fedora muaa:* w sam raz dla mnie grafa super wypas tylko grub mi skasowal Windowsa z listy ale to nic sa rozwiazania w google.Chyba bede go caly czas uzywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Nie, instalator powinien mieć opcję wyboru języka -> polskiego. Trochę chaotycznie piszesz, rozumiem już Ci wszystko działa, z wyjątkiem istnienia wpisu o Windowsie na liście Gruba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Nie, instalator powinien mieć opcję wyboru języka -> polskiego. Trochę chaotycznie piszesz, rozumiem już Ci wszystko działa, z wyjątkiem istnienia wpisu o Windowsie na liście Gruba? Tak ale wybrałem opcję POLSKI to i tak mam angielski a z grubem rozwiązałem problem dałem wpis do menu.lst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Zainstaluj sobie pakiet kde-l10n-Polish to będziesz miał polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Zainstaluj sobie pakiet kde-l10n-Polish to będziesz miał polski. GDYBYM MIAŁ POŁĄCZENIE INTERNETOWE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 (edytowane) Sciagnij sobie stad i nagraj na pendrive. Edytowane Marzec 3, 2011 przez multics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 * system 64bit zzera 2x wiecej ram i wszelkie cache x2, jak sie ma malo to rzeczywiscie 64 zwalnia * grub nigdy nie kasuje windowsa, tego aktu dopuszcza sie zawsze uzyszkodnik (a masz na liscie grub "Others"? na bank winda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Ściągnij sobie stąd i nagraj na pendrive. Dziękuje! Jestem ci wdzięczny mam po PL fedorke a co gruba była zakładka Others ale ją usunełem i dałem z Windowsem i jest dobrze znaczy zakłądka others była w Menu.lst ale w GRUBIE już nie wszystko gra jakby ktoś miał też wine.rpm? bo wyskakuje na googlaczu cały czas że musze yum uprage yum install itp. tylko że na tym drugim kompie nie mam neta znaczy nie chodzi na FEDORZE na Windzie wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Dziękuje! Jestem ci wdzięczny mam po PL fedorke a co gruba była zakładka Others ale ją usunełem i dałem z Windowsem i jest dobrze znaczy zakłądka others była w Menu.lst ale w GRUBIE już nie wszystko gra jakby ktoś miał też wine.rpm? bo wyskakuje na googlaczu cały czas że musze yum uprage yum install itp. tylko że na tym drugim kompie nie mam neta znaczy nie chodzi na FEDORZE na Windzie wszystko ok. Na koji masz pakiety Fedory stare i nowe łącznie z zależnościami. Tyle, że instalacja w ten sposób to robota głupiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Tak jak napisał Miszcz. Taka zabawa w instalacje nie ma wielkiego sensu. Lepiej powiedz co Ci nie bangla z netem na Fedorze. Istotne informacje to rodzaj/model karty, w jaki sposób łączysz się z internetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi