goro Napisano Sierpień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2011 Witam Gdy zamykam pokrywowe w laptopie wszystko mi się wyłącza i wchodzi w stan hibernacji. Jak można zrobić żeby nic po zamknięciu pokrywy się nie robiło oprócz wyłączenia ekranu tak jak w fedorze 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2011 Gnome-tweak-tool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goro Napisano Sierpień 21, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2011 zainstalowałem Gnome-tweak-tool ale nigdzie go nie mam w programach jak go uruchomić ? próbowałem przez terminal tak: gon@gon ~]$ Gnome-tweak-tool bash: Gnome-tweak-tool: nie odnaleziono polecenia... Podobne polecenie: 'gnome-tweak-tool' [gon@gon ~]$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2011 You're kidding, right? Bo jeśli nie żartujesz, to nie umiesz czytać. Smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2011 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Sierpień 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2011 ouu lol Szkoda ze jakiegos forumowego basha nie ma dla takich postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DePe Napisano Sierpień 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2011 gnome-tweak-tool , nie Gnome tylko gnome, duza litera ma znaczenie, to chyba o to chodzi wysmiewcy. a w programach nazywa sie Dostrajanie zaawansowane. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2011 http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DontExplainTheJoke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2011 [OFFTOPIC] [...]wysmiewcy.[...]Tak sie teraz nazywa przesmiewce? Sorry za pytanie, ale w slowniku jezyka polskiego nie znalazlem hasla "wysmiewca". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Wrzesień 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Łaaaaał, ale szał koleś nie doczytał komunikatu, normalnie takkkkkie to śmieszne i szokujące. Nerdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DePe Napisano Wrzesień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2011 Zwracam honor. Newbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi