gankaku Napisano Lipiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2004 witam mam taki problem mozilla mi (_wogole_ → w ogóle) ORT nie wtsaje (ta z paska na dole - wiec chyba to mozill aprwada??) wciskam ikonke, komp niby cos tam mieli ale przegladarka nawet sie nie pojawia. nie bylo tak od poczatku. fc2 mam od 5 dni i bylo wszystko ok dopoki kiedys przy wylogowywaniu sie nie wcisnalem aby zpamietaj sesje - czy jakos tak. mialem wtedy otworzonych kilka okien i chialem je miec po ponownym uruchomieniu. kompa normalnie wylaczylem i potem jak go wlaczalem to okazalo sie ze jak tylko przy starcie systemu jak sie wlacza graficzny tryb komp sie zawiesil i d.. przez kilka minut. potem go zrestartowalem i wstal pierwsza klasa - szybciutko. ALE PRZEGLADARKA PRZEWSTALA CHODZIC mam jeszcze na szczescie konquetora ale to nie zalatwia sprawy co by zrobil na moim miejscu fachowiec?? do jakiego pliku zajrzec, co sprawdzic?? a moze poprostu nainstalowac na to nowa mozille?? dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2004 A jak wpiszesz w konsoli mozilla to startuje? A tak w ogole to sproboj usunac i zainstalowac od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Lipiec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2004 dokładnie, wklep w konsoli mozilla i ewentualnie powiedz jakie są w niej "wypisywane" błędy ... Przypuszczam, że "ikonka" w którą 'klikasz' (aby uruchomić mozille), ma razem z poleceniem przypisane takżke jakieś zbędne parametry, które wystarczyłoby poprostu wyrzucić (zmodyfikować) ... wiec sprawdz najpierw w kosoli ... i ewentualnie jak tam nie będzie problemów - zobacz jakie masz polecenie przypisane do "ikony" .... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Lipiec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2004 Odinstalowanie oraz ponowne zainstalowanie nie zawsze pomaga, często przyczyna tego że MOZILLA nie odpala są błędy w konfiguracji. Spróbuj usunąć katalog .mozilla w twoim katalogu domowym (a raczej przesuń go sobie gdzieś żeby nie utraci swoich ustawień) i spróbuj odpalić MOZILLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Lipiec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2004 Po uruchomieniu sprawdz czy proces mozilli jest uruchomiony.... jezeli tak to go "zabij"... i sproboj uruchomic.. ja poprzez ....."htmlview %u" ... mialem podobny przypadek... i tak go rozwiazalem ... ...aha zakladam, ze Twoim srodowiskiem pracy jest Gnome... i masz mozille ustawiona jako domyslna przegladarke powodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gankaku Napisano Lipiec 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2004 no niestety mam kde ale bez problemu moge sie przerzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewka24 Napisano Maj 24, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2010 Witam! Mam problem z mozillą firefox 3.6.3. Przy załączaniu jej z ikonki pojawia się informacja że system zakładek i historii nie będzie działał, ponieważ jeden z plików programu Firefox jest używany przez inną aplikację. Nie chodzą ikonki "wstecz" i "dalej", nie da się rozwinąć paska www.... Zniknęły również wszystkie zakładki i cała historia. Co robić? Mozillę odinstalowywałam i instalowałam na nowo i nic... Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 24, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2010 Jest rekord Napisz jak odinstalowywałaś i instalowałaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Maj 24, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2010 To już nie szufla tylko megakoparka, albo nowe wcielenie Lary Croft. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 Napisz jak odinstalowywałaś i instalowałaś.Czy aby nie dwuklik na "setup.exe"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewka24 Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 Ajć... Odinstalowywałam normalnie- panel sterowania, usuń programy, Mozilla i już A nową mozillę ściągłam ze stronki i tylko naciskałam dalej... nie wiem o co chodzi z "Czy aby nie dwuklik na "setup.exe"" . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 czas stuknąć obcasami Dorotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2010 Chodzi o to, że to forum pomocy dla użytkowników Linuksa, a ty używasz Windows. Zapraszam na http://mozillapl.org/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi