stasio Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 koleś zrobił sobie operacje plastyczną i poszedł do mcdonalds stanał w kolejce i zamówił sobie kanapkę, kobieta podaje mu cene a on mówi ze jak zgadne ile on ma lat to zapłaci a jak nie to dostanie kanapkę za darmo.... kobeita patrzy patrzy i mówi ma pan 20 lat.... koleś ucieszony mówi NIE mam 55 lat, i zadowolony bierze kanapkę i zjada za friko.... wyszedł z mcdonaldsa i poszedł na pobliski przystanek tramwajowy podchodi do staruszki i mówi -dam pani 100zł jak mi pani powie ile mam lat babuszka patrzy i mówi -zgadne jak chwyce pana za jaja koleś zdziwiony ale sie zgodził, babcia wkłada ręke w gatki kolesiowi i miesza miesza miesza.... po chwili mówi -ma pan 55 lat -jak pani to zgadła?? -stałam za panem w Mcdonaldsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwajcar Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 To jest dobre i w temacie http://tnij.org/prawie_jak_linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 szwajcar- dobr to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 A to ruski linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 To jakiś uciekinier z rosyjskiego laboratorium genetycznego, czy jak??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 Z JM ...dotyczy bardziej okien Wirus poprawny politycznie: Nigdy nie nazywa się wirusem, tylko "elektronicznym mikroorganizmem". Wirus "minister finansów": Nic nie działa, ale wszystkie porgramy diagnostyczne pokazują, że wszystko jest w porządku. Wirus "administracja państwowa": dzieli przestrzeń twojego dysku na setki jednostek, z których każda utrzymuje, że jest najważniejszą częścią komputera. Wirus "sejm": komputer się zawiesza, ekran dzieli się na kilka części, z których na każdej pojawia się wiadomość obwiniająca o zaistniałą sytuację pozostałe części. Wirus "linie lotnicze": Jesteś w Paryżu, a twoje dane są w Tokio. Wirus TVP: Nawet jeśli go nie złapiesz, to i tak musisz płacić jego twórcom tylko dlatego, że masz komputer. Wirus NIKE: Po prostu to robi. Wirus Star Trek: Atakuje części Twojego komputera, których jeszcze żaden wirus nie atakował. Wirus NFZ.a: Co miesiąc płacisz za darmową pomoc techniczną, z której można skorzystać tylko do kwietnia każdego roku. Wirus NFZ.b: Co miesiąc płacisz za darmową pomoc techniczną, a w razie awarii systemu za wsparcie zapłacisz 2 razy więcej niż w prywatnym serwisie. Wirus RM: Atakuje starsze komputery, które pod jego wpływem udostępniają większość swoich zasobów jego twórcy. Wirus "koalicja rzędząca": sprawia, ze komputer działa coraz gorzej, a wyskakujące komunikaty informują cię, że to wina poprzedniego OSu. Wirus "Michael Jackson": Obudowa Twojego komputera zmienia kolor. Po jakimś czasie zauważasz, że ma skłonności do palmtopów. Wirus "Andrzej Lepper": Blokuje wszystkie łącza, dopóki nie zainstalujesz go na swoim komputerze. Wirus "młodzi Kaczyńscy": Gdzieś się podziały diody twojego komputera... Wirus PIS: Na produkcję każdego nowego komputera poświęcana jest część twoich zasobów. Wirus "Edyta Górniak": Zawodzi w ważnych chwilach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 LOOOOOOOOOOL tylko czemu nie ma zadnego wirusa na linuksa? Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA! <elio> Informatyk, ktory kazda noc spedza w lozku innej kobiety, nie jest czlowiekiem niemoralnym. On po prostu ma zmienne IP. <pawelb> <pawelb> ja mam stalem <pawelb> stale <pawelb> 127.0.0.1 <elio> Masturbant! <marcin> Napis na grobie informatyka: "kowalski.zip" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-6...q=wheee&pl=true łiiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 A czy ma ktoś tekst o próbnym locie samolotu z windowsem? Miałem to kiedyś ale mi zaginało A zeby nie było bez dowcipu: Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!" Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..." Manager urządzeń do systemu operacyjnego: "Mam takie coś dziwne na monitorze." Odpowiedź Windows: "Na razie to olej." Asystent sprzętowy do Windows: "Juzer mnie pogania. Mam zidentyfikować to coś dziwne. Może to karta ISDN jest." Windows: "Coś takiego...?" Nieznana karta ISDN do wszystkich: "Może by mnie tak kto wpuścił[??]?" Karta sieciowa do tupeciary ISDN: "Kto ci się tutaj pozwolił ładować?!" Windows: "Cisza w budzie! Bo obu wam zabiorę rekomendacje!" Manager urządzeń: "Proponuję kompromisik. Karta sieciowa będzie hulała w poniedziałki, a koleżanka ISDN we wtorki." Karta graficzna do Windows: "Mój sterownik poszedł na pomostówkę. Ja się w takim razie zwalam." Windows do karty graficznej: "A kiedy wrócisz?" Karta graficzna: "No, na razie to nie przewiduję." Napęd CD-Rom do Windows: "Ekhem, mam tu nowego sterowniczka." Windows: "I że niby co ja z nim mam począć?!" Sofcik instalacyjny do Windows: "Daj, ać ja pobruszę, a ty pociwej" Windows: "No, to to lubię." Gniazdo USB do zarządcy przerwań: "Alarm! Właśnie zostałam spenetrowana przez kabel od skanera. Oczekuję reakcji." Zarządca przerwań: "A ty skąd się wzięłaś?" Gdniazdo USB: "Ja jestem tu fabryczna. Zresztą koło mnie siedzi jeszcze koleżanka." Zarządca przerwań: "Ale ja was w ogóle nie mam na liście." do Windows: "Weź im coś powiedz." Windows: "O rany, mam nadzieję, że się zaraz jakaś drukarka nie pojawi." Karta graficzna: "Tej, nowy sterownik się jąka." Windows: "No to musimy starego sterownika z emeryturki zawrócić." Program deinstalacyjny do nowego sterownika: "Spadówa." Niepożądany sterownik: "Możesz mnie cmoknąć." Windows do Norton Utilities: "Killim dziada i jego parszywy pomiot!" Utilities do resztek sterownika: "Sorki, musimy was dziabnąć." Ważny plik systemowy: "Nas[??] Bohaterów?! PRĄDEM?!" Windows do niebieskiego: "Weź no zaanonsuj, że chłopcy z Nortona znowu pomylili koordynaty przy ostrzale..." Niebieski do użytkownika: "No to luzik, kolego, w tym tygodniu już nie popracujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-6...q=wheee&pl=true łiiiiiiiiiiiiiii lamo.gif OMFG --- spadłem z krzesła.... Skąd wy macie takie filmy ??? i dwa : jak ustawić ten film zamiast splash screena ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 OMFG --- spadłem z krzesła.... Skąd wy macie takie filmy ??? i dwa : jak ustawić ten film zamiast splash screena ???? Jako że Wheee żomdzi i na google sie zacieło to podaje odnośnik bliższy źródła: http://www.firefoxflicks.com/flick/index.p...d=19542&c=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 i h** mi prokuratorzyna kaczce zrobi najnowsze osiagniecie chinskiego lotnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 <rotfl>. Te zdjęcia sa faktycznie za***iste Wolałbym tam na zdjęciu Tuska Teraz ja jestem sprite a ty jestes Kaczyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Były dowcipy polityczne, były linuksowe, to teraz... maturalny : Matura 2006 język Angielski - PRZECIEK! Zad. 9, poziom podstawowy "Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ." Życzę zdającym powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Buahahaaha!!! Ja również życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi