Xevaquor Napisano Sierpień 31, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2013 Cześć wszystkim Mateusz, w tym roku zaczynam studia na Politechnice Poznańskiej (Inf. na WI). Wielki miłośnik i wychowanek systemów z rodziny Windows oraz rozwiązań Microsoft. Bardzo mocno związany z technologiami z Redmond - C#, WinAPI, MSSQL, Visual Studio etc. Niestety obawiam się o przyszłość MS więc pora zmienić kurs w kierunku wolnego oprogramowania. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gim Napisano Wrzesień 13, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Witam, jestem Piotr z Wielkopolski - moje chobby to komputery - informatyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjb Napisano Listopad 26, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2013 Tyle już tu naskomlałem a jeszcze się nie wpisałem To wpisze się teraz, lepiej późno niż wcale. Jestem Z Poznania, interesuje się wszystkim tak naprawdę. Ostatnio skończyłem pisać książkę i próbuję zabrać się do zrobienia w końcu swojej strony jak tylko dam radę z grafiką bo na razie jadę na silniku wordpressa www.fffm.info. Z linuxami eksperymentuję już jakiś czas i najbardziej do przejścia z windowsa przekonała mnie szybkość i gnome 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter Napisano Grudzień 21, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2013 Cześć jestem Wojtek i z linuxa korzystam od jakiegoś roku.. Często zmieniam dystrybucje z racji pracy na nich tutaj fedora, wczesniej ubuntu, czasmi Mageya.. Aktualnie uczę się w technikum informatycznym pozdro1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziajaxoxo Napisano Styczeń 26, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i pozdrawiam z mroźnego Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wsuwka Napisano Kwiecień 25, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Witam! [ale miły temat ] Ja mam na imię Kasia i swoją historię z Linux'em zaczęłam jako mała dziewczynka. W dzieciństwie miałam zawsze postawioną na PC'ecie Fedorę obok Windowsa i w internecie wtedy nie było nic interesującego i takie gluty jak ja włączały komputer tylko dla gier systemowych, a Linux miał ciekawsze niż Windows Potem doszło jeszcze już bardziej świadome oburzenie, że Win to dno i nawet prawidłowo pamięci nie zwalnia, więc trzeba go co jakiś czas restartować i się wiesza i w ogóle płatny i i i ...! Stwierdziłam, że czas rozpocząć wędrówkę w poszukiwaniu systemu idealnego dla mnie. Na razie pracowałam na Fedorze (sentyment mam do tej dystrybucji) na maszynie wirtualnej, a niedawno postawiłam sobie Kotka Schródingera (czyli Fedora 19) obok Win'a, z którego planuję całkowicie zrezygnować. A tak poza to lubię programować (c, c++ i mam zamiar zabrać się za Javę), grać na fortepianie i czytać książki. Mój chłopak też jest strasznie zazdrosny o Fedorę i cały czas nie może zrozumieć dlaczego nie mogę używać jak to określił "normalnego" systemu operacyjnego - nawet nie zdaje sobie sprawy jak błądzi moje plany na najbliższą przyszłość: uruchomić Heroes III na Fedorze ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadrian90 Napisano Maj 13, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2014 Ambitne plany Życzę powodzenia Witam. Na imie mi Adrian i jestem mieszkańcem Olsztyna. Pasjonuje się systemami Linux, dlatego że w większości sa darmowe i można masę ciekawych rzeczy na nich zrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trupi2441 Napisano Maj 26, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasayaku4 Napisano Maj 30, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2014 Witam Was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 2, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ponieważ wątki tego typu służą już jedynie spamerom do nabijania postów, zamykam. Swoją drogą ten wątek to piękny przykład ewolucji Internetu. Z każdym rokiem coraz to większe bagno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi