Vilu Napisano Maj 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2008 Sluchajcie mam taki problem przy pojawianiu sie okna logowania za kazdym razem mam dzwiek "bip" przy naciskaniu backspace rowniez czy ktos wie jak to usunac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 W gnome wejdz system>preferencje>sprzet>dzwiek>dzwonek systemowy i odznacz dzwonek systemowy. Sory za brak polskich znakow ale w FF nie mam polskiego slownika. Na nastepny raz szuakj i umieszczaj tematy we wlasciwym dziale. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilu Napisano Maj 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 Oki sorki bede pamietal nastepnym razem. Niestety to nie dziala probowalem i odznaczylem dzwonek systemowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 Jako root uruchom "gdmsetup" → zakładka "Dostępność" → "gotowość ekranu logowania" i odznacz checkbox. Mam nadzieję, że to o to chodziło? Można to zrobić jeszcze jakimś jednym poleceniem z konsoli. Ktoś pisał tu na forum, ale zabij a nie przypomnę sobie chyba co to za komenda była. [EDIT]aaa, już znalazłem rmmod pcspkr z tego wątku → http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=17373 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilu Napisano Maj 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 dziekuje za pomoc juz wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedoras Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 Jako root uruchom "gdmsetup" W F9 chyba nie ma "gdmsetup"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 W F9 chyba nie ma "gdmsetup"? Raczej w Gnome > v.2.21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi