slabypingwin Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Zanim napisze cos wiecej to najpierw zapytam ; czy w tym dziale mozna by zaczac i cignac przez dluzszy czas topic mniej wiecej taki; Dzis uruchomilem live dystrybucje PARSIX ale nie wykryla ona ani klawiatury ani myszki PS2. A jutro napisze o innej przetestowanej dystrybucji . Czy waldo lub sorror na takie cos pozwalaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Czy waldo lub sorror na takie coś pozwalają ?Nie wiem jak waldo lub sorror, ale ja - myślę, że Sorror również -proponowałbym dział "Inne dystrybucje". Oczywiście warunek podstawowy, że nie będą to Twoje kolejne jęki i narzekania typu "dlaczego tak jest, że w tej dystrybucji to ja mogę uruchomić program X a w Fedorze się da?" albo "Dlaczego jeszcze w Fedorze nikt tego nie poprawił a w innych distro jest już od dawna dobrze?". Mam wrażenie, że wszystkie tego typu pytania już zadałeś i co ważniejsze, uzyskałeś odpowiedzi. W każdym razie tego typu posty będę bezwzględnie usuwał. Jeśli potrzebujesz konkretnej pomocy w konkretnych problemach z innymi dystrybucjami, a nie mają one własnego forum lub nie znajdujesz tam odpowiedzi, to dział "Inne dystrybucje" będzie jak najbardziej OK. Jak być możesz zauważyłeś nawet na tematy związane z Windows można czasem uzyskać tu odpowiedzi. Odpowiadając na pytanie ukryte między wierszami Twojego postu Problemem nie jest omawianie innej dystrybucji czy ogólnie innego systemu operacyjnego - problemem jest ciągnięcie bezsensownych, nic nie wnoszących dyskusji i zrzędzenie na opieszałość programistów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Czemu po prostu nie założysz bloga? Umieść link do niego w sygnaturze i tyle. Większość osób, które mają coś do napisania właśnie tak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Grudzień 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Mam bloga MÓJ BLOG Chcialewm mniej wiecej powielic tu to co piszee tam , na flakerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Chciałewm mniej wiecej powielić tu to co piszęę tam , na flakerze . Nie i na pewno nie w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Chciałewm mniej wiecej powielić tu to co piszęę tam , na flakerze .To może jeszcze raz... Pisz o problemach, których nie jesteś w stanie samodzielnie rozwiązać. Dużymi literami: TO JEST FORUM i z tego powodu nie ma tu miejsca na opisy dystrybucji. Jeśli chcesz podzielić się opisami dystrybucji, którymi się bawisz, to najlepszą radę dał ci powyżej borzole - wpisz sobie w sygnaturce link do swojego bloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Grudzień 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2010 Ponieważ od początku tego miesiąca mam neta 6-gigowego od orange więc teraz u mnie pobieranie obrazu ISO wielkości CD trwa około 17 minut . Dlatego dopiero teraz mogę "zaszaleć z różnymi dhyzstrybucjami . Np przed chwilą uruchomiłem najnowszy PCLINUXOS 2010.12 HOLYDAY System zawiera KDE 4.5.4 ale pomimo tego mikser dźwięku KMIX jest w starym dobrym styl;u . Uploaded with ImageShack.us A zynaddsubfx instaluje się i uruchamia z "marszu" , nie potrzeba żadndego Jack-a Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 19, 2010 Widze, ze nie zrozumiales lub nie chciales zrozumiec przekazu plynacego z postów powyzej, wiec spróbuje jeszcze raz podsumowac i wytlumaczyc: 1. Nie spamuj. Co to jest spam? Za Wikipedia: niechciane lub niepotrzebne wiadomosci elektroniczne. 2. Pisalem, ze posty dotyczace innych dystrybucji nalezy umieszczac w dziale "Pozostale dystrybucje" (wiem, wiem. Napisalem "inne dystrybucje", ale sadzilem, ze da sie to zrozumiec) 3. Prosilem, zebys opisywal problemy a nie radosnie wypisywal, ze w dystrybucji X dziala Ci program Y, który w dystrybucji Z nie dziala. Ten watek zamykam i prosze, zebys zastosowal sie, do powyzszych zalecen w przyszlosci. Jesli sie nie zastosujesz uznam Cie za spamera i tzw. trolla i odpowiednio "wynagrodze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Grudzień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2010 Nie pochwaliłeś się prawdziwą perełką: http://www.wlodarek1.pl.tl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi