slabypingwin Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 Kupiłem w sklepie taką papierową choinkę jak na dołączonym obrazku Ale nie wiem jak ją przykleić do okna . Po jednej stronie jest kilka gąbek i na nich doklejone figurki . Jak to wszystko przykleić do okna Może ktoś się orientuje ? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korotopor Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 Zrób dziurkę w czubku choinki. I na nitce lub sznureczku powieś na gwoździku lub pinezce wbitej w ramę okienną. Jeżeli ramy okienne są z plastiku to przyklej do nich mały haczyk lub uchwyt. Można też przymocować choinkę uchwytem na przyssawce, tylko skąd ją wziąć? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 No po prostu dom wariatów. Sam nie wiem co robić z tym kolegą, bo to w końcu "noname" Po prostu ręce opadają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 To ja przeniosę na Hydepark (noname bardziej mi pasuje na wątki związane z tematyką forum, a nie pasujące do żadnego z działów, hydepark na dowolne tematy jak ten), jak będziemy kolegę przenosić to się nachodzi i może zmęczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 Tasma przezroczysta. (ale rece mi opadly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 pośliń od tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 Ja bym spróbował od zewnątrz przykleić magnesy, w 4 miejscach (góra, dół, lewo, prawo okna), następnie 4 magnesy w choince, wtedy może zacznie lewitować. Ah, pewnie jakieś zasilanie pod te magnesy trzeba, żeby energia była cały czas. Nie wiem czy coś takiego jest możliwe, ale chyba tak, skoro inni robią coś takiego. Choinka bedzie na oknie i na dodatek będzie fajny efekt. Aj dżast dont hef any ajdija. Ten juzer mnie poprostu rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 ?? nie przyklejać, bo od kolorowej strony nie jest płaska. postawić na ramie okna i... podeprzeć czymś od tyłu? przeciągnąć ze 2 cienkie żyłki (poziomo) i je przymocować do futryny (np. zwykłą, ale dobrą taśmą klejącą)? renifery, aniołki (chyba), ale nie widzę żadnego pingwina!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 Najpewniejszy sposób to za pomocą gwoździ i młotka, do szyby oczywiście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 Użyj MOCY Proste ! Ten post to chyba taki Świąteczny Zajączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 Ten post to chyba taki Świąteczny Zajączek Zajączek? Chyba nie te święta? I "post" też nie teraz chociaż ze względu na giga-fotkę post jest wielki Powiedziałbym raczej: baranek, osiołek czy królik (albo raczej trzech królików), ale nie zajączek. A po wnikliwym przeanalizowaniu stwierdzam, że nikt nie zapytał o rzecz podstawową, tj. którą stroną ma być przyklejona choinka i od której strony okna? Odpowiedź może diametralnie zmienić specyfikację techniczną rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 A po wnikliwym przeanalizowaniu stwierdzam, że nikt nie zapytał o rzecz podstawową, tj. którą stroną ma być przyklejona choinka i od której strony okna? Odpowiedź może diametralnie zmienić specyfikację techniczną rozwiązania Heh, a wiesz WalDo. Ja to się bardziej zastanawiałem czy ten topic jest całkiem serio niż jak to przymocować. A na chłopski rozum, to poprostu bym to wział taśmą klejącą przykleił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 Ja to się bardziej zastanawiałem czy ten topic jest całkiem serio [...]Ja też No po prostu dom wariatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2010 Dopiero dzisiaj pozbierałem szczękę z podłogi. Ten topic jest bardzo serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Grudzień 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2010 no ale co - przyklejone ??? jeśli tak to jak, jaką techniką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi