Gość Napisano Lipiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2009 Standardowo http://img188.imageshack.us/img188/5444/zrzutekranuxxc.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatess Napisano Lipiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2009 No to jak wszyscy to i ja... Link <<<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Lipiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2009 A oto mój pulpit. Fedora 11, KDE 4 ;] (zaraz po instalacji systemu) Klik! ;] gatess: Skąd masz tę tapetkę? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2009 gatess: Skąd masz tę tapetkę? ;]Co wy macie z tymi kotami i to jeszcze na różowym kocyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Lipiec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2009 Mojej Siostrze się spodobał, więc pytam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Lipiec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2009 Nowy pulpit więc trzeba się pokazać na mieście Pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Lipiec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2009 Mój nowy desktop. Fedora 11, ale tym razem Fluxbox ;] Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Sierpień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2009 to moze tez ja zaprezetuje: http://pokazywarka.pl/7777/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2009 Mój nowy desktop. Fedora 11, ale tym razem Fluxbox ;]Poproszę namiar na to zwierzątko na desktopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2009 A takie cuś siedzi u mnie na desktopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus Napisano Sierpień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2009 Klimat jak w Return To Castle Wolfenstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowik Napisano Sierpień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2009 świeżo skonfigurowane KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2009 @Kowik super fajnie się to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2009 @Kowik haha takiego zegarka "za pięć jedenasta" to jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowik Napisano Sierpień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2009 multics, dzięki za uznanie, thof - plasmoid zegarynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi