@Sorror Napisano Październik 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2010 Jaka kosmicznie duża rozdzielczość... O_O Dosyć standardowa powiedziałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 22, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2010 Dosyć standardowa powiedziałbym Jak na HD Nie wszyscy mają. Mnie zazdrość gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Październik 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2010 No właśnie, nie wszyscy mają. Dla mnie to nadal abstrakcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Październik 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2010 A ile ikon się zmieści tym co lubią trzymać na pulpicie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2010 No dla mnie też abstrakcja to była jeszcze 2 miesiące temu, gdyż dopiero co zakupiłem nowy desktop - komputer + monitor (wczesniej pracowalem na laptopie 1024x768). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Październik 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2010 1280 x 1024 jest optymalne, w najbliższym czasie mój studencki budżet nie planuje zakupu nowego sprzętu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2010 Znowu zeszlismy troche z tematu, ale IMO rozdzielczosc 1080p jest troche za bardzo rozciagnieta i w praktyce nadaje sie tylko do filmów i tv. Lepiej juz dolozyc troche grosza i kupic cos z proporcjami min. 16:10, czyli to bedzie 1920x1200. EDIT: Powinnismy chyba utworzyc watek o ergonomii na desktopie EDIT2: Tak wyglada ten pulpit z dwoma pionowymi panelami, o którym pisalem w poprzednim poscie. Jak widac chromium jest grupowany, a opera nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2010 Nowa Fedora i nowy pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysek Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 mówisz i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 esail, ten Twój pulpit wygląda jak hm... jak Windows o_O sysek, na jakim grasz serwerze? Global czy prywatny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 Moze, wazne ze wygodnie sie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysek Napisano Styczeń 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2011 esail, ten Twój pulpit wyglada jak hm... jak Windows o_O sysek, na jakim grasz serwerze? Global czy prywatny? global, global. juz nie mnie nie bawia prywatne serwery a realm to Ahn`Qiraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafus1975 Napisano Styczeń 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2011 moja skromna fedora skromna ale ladna http://img195.imageshack.us/i/zrzutekranu1z.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flood ~ Napisano Styczeń 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2011 Wg mnie dobre zawsze są defaultowe kompozycje Dlatego domyślne gnome jest piękne... Pamietam kilka lat wstecz temat bluecurve, jak dla mnie najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Styczeń 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2011 To ja się pochwalę nową instalacją ;] Fedora 14 + FluxBox + Conky http://img209.imageshack.us/i/201101202310551280x1024.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi