@WalDo Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 Do tego jeszcze ja np. używam gkrellm, a niektórzy korzystają z conky. Chociaż ten ostatni ma pewne mankamenty (przynajmniej pod XFCE 4.4) - przy odpaleniu w trybie przezroczystym i bez ramki przesłania ikony na pulpicie. A swoją drogą to jakiś wątek na temat bajerów i ozdobników powinien zostać "podpięty", bo cyklicznie co kilka tygodni sprawa wraca jak bumerang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 a jest sposób zeby poszło na GNOME?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2007 a jest sposób zeby poszło na GNOME??Co żeby poszło? :lammer: Każdy z tych programów działa pod Gnome (łącznie z SuperKaramba, bo yum dociąga sobie wszystkie zależności, więc i biblioteki KDE). Wszystkie 4 ww. programy są w repozytoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 To może ja się też pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Listopad 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2007 U mnie parzyste wersje Fedory mają jasny, a nieparzyste ciemny wygląd Obecnie wygląda to tak: Pozdrawiam rasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sark Napisano Grudzień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2007 Trochę pod MODO: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Grudzień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2007 Mój jest bardzo prosty, bez wodotrysków, ale tapetka ma duszę więc jest okil mój pulpit pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Hmm I sam pulpit [aktualnie niezły burdel... się przygotowuję filmowo do miesiąca abstynencji od sieci...] Jakby ktoś chciał tapetę to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Chwała ludziom z górnym paskiem Fajna owieczka, mógłbyś troszkę stransparętnić konq, aby ją było zawsze widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 to w takim razie i ja się "pochwalę" prosto i "czysto"... bynajmniej dla mnie... screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 to w takim razie i ja się "pochwalę" prosto i "czysto"... bynajmniej dla mnie... screen Widzisz coś tam w tym pasku na dole? Wyedytuj sobie wartości dla toolbar.unfocused. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 Ascetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 Widzisz coś tam w tym pasku na dole? Wyedytuj sobie wartości dla toolbar.unfocused. zasadniczo widzę wszystko co do tej edycji... co dokładnie masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2008 @Black Dog to zobacz moj "burdel" (mam sesje i duzo projektow:P): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi