Skocz do zawartości

Pytania Feodory Na Hyde Paku

dj_oko

Jak bardzo dziwne wydają się wam pytania Feorody?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak bardzo dziwne wydaj? si? wam pytania Feorody?

• Nie s? dziwne
      1
    • Nieco dziwne
      4
    • Dziwne
      5
    • Bardzo dziwne
      4
    • Strasznie dziwne
      6
    • O matko, ale dziwne
      3
    • No to, jak to w koo?cu jest z tym trójk?tem Bermudzkim, co?
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, ja nigdy nie przyjmę żadnej cudzej filozofii w 100% więc i z buddyzmem nie do końca się zgadzam, ale mam wrażenie, że z tobą to nie jestem kompatybilny kompletnie Alien...

Wg. mnie jak ten gość przeczyta ten wątek to weźmie sobie do serca, ze wystaraczająco bardzo narozrabiał. A jak nie to trzeba go uświadomić, że nie może tak robić. Mimo, iż już to było robionę wielokrotnie to trzeba to robić, aż do skutku.

Jesteś bardzo dobroduszny i to ci się chwali, ale jesteś też cholernie naiwny... Posłuchaj (znaczy, przeczytaj ;) ) Ten człowiek to albo a ) kretyn (i to pół biedy), albo b ) bachor, albo c ) koleś któremu się nudzi. Jeśli a ) to luz, jeśli nawet go ten wątek nie skłoni do głębszych refleksji to przynajmniej koleś da sobie spokój, bo zobaczy, że go tu nie lubią. Jeśli b ) to gorzej. Będzie po prostu jeszcze bardziej upierdliwy. Jeśli c ) to już w ogóle kicha, bo ciężko stwierdzić, jak się zachowawa. Albo da sobie spokój, uznając, że osiągnął cel, albo zrobi nam tu kompletny burdel...

BAN to jest rozwiązanie. Jak powiedział mój kolega przed chwilą: "zniknie podmiot debaty, zniknie i debata" i będzie spokój.

• Odpowiedzi 122
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Pozwolę sobie krótko przedstawić moje zdanie na ten temat.

W dużym skrócie: "A było tak przyjemnie..."

Rozwijając temat, to tak sobie myślę, że najlepiej jest pozostawić role moderatorów moderatorom (wiem, wiem, też mnie czasem ponosi) i co najwyżęj zgłaszać do niech tego rodzaju ekscesy.

Jak już ktoś wyżej powiedział tego rodzaju niewłaściwe zachowania możemy (powinniśmy?) ignorować. Sądzę, że nie mamy szans na "wyedukowanie" niesfornego forumowicza, ale ignorowanie jego tekstów może szybciej i skuteczniej wygonić/nauczyć gościa niż banowanie, opluwanie wink.gif itp

Osobiście zazwyczaj próbuje raz zwrócić uwagę, że ktoś coś chyba źle robi - w końcu każdy z nas kiedys zaczynał "karierę" forumowicza i pewnie zdarzyło się dać plamę. Jeśli taka uwaga nie przynosi rezultatu - zaczynam ignorować posty takiego osobnika.

W innym wypadku zaczynają się na forum pyskówki takie jak powyższa. Niczemu to nie służy, każdy ma swoje poglądy i raczej ich nie zmieni. A czy ktoś woli Leppera, Rydzyka, Kaczorów czy Donalda? A jaki to ma wpływ na Fedorę? tongue.gif

Pozdr,

W.

Coppertop myślę, że jego dalsze działania (jeśli nastąpią) dadzą pełniejszy obraz tego kim jest i jak go należy potraktować. I jestem niemal pewien, że w wypadku podpunktów B) i c) nie pozostanie to bez odpowiedzi ze strony forum. Do bałaganu nikt tutaj nie dopuści.

Coppertop myślę, że jego dalsze działania (jeśli nastąpią) dadzą pełniejszy obraz tego kim jest i jak go należy potraktować. I jestem niemal pewien, że w wypadku podpunktów cool.gif i c) nie pozostanie to bez odpowiedzi ze strony forum. Do bałaganu nikt tutaj nie dopuści.

Już się zrobił. Ale cóż... Jak widać pozostaje mieć nadzieję, że gość wyciągnie jakieś wnioski z tego wątku, albo po prostu sobie pójdzie (nie ważne z jakiego powodu)...

Dokłądnie _PaT. To już nawet nie chodzi o podejście do życia ale o zdrowy rozsądek. Rozwiązanie problemu na poziomie. Przepraszam za bluzgi i tą hipokryzję. Prosty chłopak ze mnie, wychowany na wsi, a jako młodzian większosć czasu spędziłem na żyrardowskim blokowisku. Emocje mi się wdały. Wybaczcie.

Jesteś bardzo dobroduszny i to ci się chwali, ale jesteś też cholernie naiwny...

Trudno. Ja i tak nie będę tolerował waszego wyśmiewania (a właściwie kpin i chamstwa) z jakiegokolwiek użytkownika.

BAN to jest rozwiązanie. Jak powiedział mój kolega przed chwilą: "zniknie podmiot debaty, zniknie i debata" i będzie spokój.

To nie jest rozwiązanie problemu.

Nie mamy prawa tak traktować tego gościa.

To jest podłe, a poza tym gdyby w zyciu tak było, że każdy by usuwał każdego kto mu przeszkadza to by się ludzie zagryźli. Nie możemy banować ludzi, którzy zakładają tematy na forum, które wam się nie podobają, bo to jest chore.

Z resztą zgodnie z regulaminem §1 nie dostanie bana. I kropka.

PS. Uwielbiam _PaTa ;-)

Mi tam jego posty nie przeszkadzają, jak mi się jakiś temat nie podoba, to go po prostu nie czytam a niech moderator ocenia czy wartość merytoryczna jest warta poświęcenia paru bajtów na serwerze. Inną kwestią jest to że ten osobnik robi straszne byki w postach, najlepszy przykład to temat o mocy, nie widziałem żeby ktoś zrobił błąd w słowie "ciekawe". Więc taka mała prośba do Feodory, przed dodaniem posta na forum odpal OpenOffice i niech on tobie sprawdza błędy, sam w ten sposób sprawdzam swoje posty.

widze strasznie sie ten watek rozrozl wink.gif

moim zdaniem nie nalezy banowac feodory, niech korzysta z forum do woli, moze zainteresuje sie Linuksem i ideologia OpenSource

ewntualne pouczenie o nie zasmiecaniu linuksowych kategorii, co do HideParku to jak nikogo nie obraza niech pisze do woli smile.gif

a kto chce niech czyta, kto nie to nie tongue.gif

Gość _PaT

Dokłądnie _PaT. To już nawet nie chodzi o podejście do życia ale o zdrowy rozsądek. Rozwiązanie problemu na poziomie. Przepraszam za bluzgi i tą hipokryzję. Prosty chłopak ze mnie, wychowany na wsi, a jako młodzian większosć czasu spędziłem na żyrardowskim blokowisku. Emocje mi się wdały. Wybaczcie.

Hej, AlienJR, co z Tobą? Przecież to nie Ty tutaj zawiniłeś!

Jesteś bardzo dobroduszny i to ci się chwali, ale jesteś też cholernie naiwny...

Także jestem naiwny, przy małej dozie rozsądku naiwność w życiu mnie nie boli.

PS. Uwielbiam _PaTa ;-)
Powiem szczerze i otwarcie: zaczynam się bać.

moim zdaniem uzytkownik fedora pelni tutaj taka role jak prowokatorzy na onecie... czytaliscie kiedys forum jakiego niusa? tam po prostu az roi sie od ludzi, ktorzy pisza po to zeby zeby ludzie mieszali ich z blotem ale dzieki temu maja najwiecej postow i ich nick'i wyswietlane sa na samej gorze... i tutaj wydaje mi sie, ze jest podobnie. Kolesia "jara" bycie popularnym nawet jesli wiaze sie to z tym, ze jest mieszany z blotem...

bo co nie wejde na "posty od twojej ostatniej wizyty" to widze min 2 tematy zalozone przez uzytkownika fedora + temat gdzie ktos postuluje zbanowanie uzytkownika foeora...

moim zdaniem w momencie kiedy w jego co raz nowszych (smiesniejszych/glupszych) tematach przestana pojawiac cie kolejne strony postow uzytkownik fedora odejdzie smiecic na innym forum... czego sobie i wam zycze

Hej, AlienJR, co z Tobą? Przecież to nie Ty tutaj zawiniłeś!

Mimo to widać, że mnie emocje poniosły.

Powiem szczerze i otwarcie: zaczynam się bać.

Nie musisz.. ;-)

ja feodorze bym po prostu posadzil moderacje postow i nic wiecej...

Moderacja obejmuje całe forum wystarczająco dobrze.

Poza tym po kiego w takim razie wymyślano coś takiego jak ban skoro ludzie mają moralne opory przed użyciem tej opcji??

A co z karą śmierci? moralne opory są, ale jest jeszcze do dziś stosowana. IMHO jest najskuteczniejsza, ale i brutalna.

Nie wchodźmy w tak poważne tematy jak kara śmierci bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Ja mam na ten temat dość... kontrowersyjne poglądy, ale nie uważam, żeby było to dobre miejsce na roztrząsanie tego. Dlatego proszę: Zostawmy w spokoju tematy tak poważne oraz politykę.

A nie wystarczy nieodpowiadać w rozpoczynanych przez feodorę wątkach? Brak reakcji (ktoś już to zauważył) spowoduje, że zacznie swoimi bzdetami atakować innych (chociaż pewnie już to robi na zasadzie: kopiuj-wklej). Teraz, póki co, widzi, że na głupie pytania otrzymuje odpowiedzi i to go kręci.