Wojennaja Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Witam na imię mi Wojtek, mieszkam sobie w Zabrzu i chodze do pierwszej klasy technikum ekonomicznego, a (_linuxa_ → Linuksa) ORT uzywam od 2 miesiecy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daimon666 Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Hejka!! Nazywam sie Dominik, studiuje historie na V roku i informatyke podyplomowo na 2 semestrze. Linux jest dla mnie hobby i mimo ze uzywam go jakies 5 miesiecy, dalej czasem czuje sie jak noob (a moze juz half-noob . Teraz uzywam FC3, wczesniej mialem SuSE 9.1. Pozdrawiam forumowiczow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lruman Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Czołem, Mam na imię Łukasz, mieszkam w Rzeszowie. (_linuxa_ → Linuksa) ORT pierwszy raz zobaczyłem jakieś dwa lata temu, początkowo jakoś mi się nie spodobał, miałem modem, którego nie mogłem zmusić do pracy pod Linuxem, a bez tego nie wyobrażam sobie owocnej pracy W tej chwili zamierzam poświęcić mu troszkę więcej uwagi Wszystkich gorąco witam!! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów(??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Grudzień 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów(??) Również pozdrawiam(y) Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoSt Napisano Grudzień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 Cześć, jestem Robert Stefaniuk, więc w wołali do mnie w życiu Robert, Stefan, Kacper ( tak od czapy ). Mam Fedore 3 wersje 64-bit i jestem bardzo zadowolony, po instalacji działa mi praktycznie wszystko. W świecie (_linuxa_ → Linuksa) ORT jestem nowy. Na razie pierwszą zmorą była kompilacja żródeł, konkretnie chciałem sobie skompilować Kadu lub GG2 a tu co chwila błąd, jak nie w ./configure, to w ./make. Jak wy sobie z tym radzicie jak wam make wywali np. kilkadziesiąt błędów? Jak sobie z tym poradziliście na początku? Trzymajcie się, mistrzowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najemnik Napisano Grudzień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 Czesc Nie jestem mistrzem , ale z poczatku to moze .... rpm ? Po zabawie zrodlami uznalem wyzszosc pakietow w zastosowaniach desktopowych :] Moze wiec poznaj sie z aptem ? (na make przyjdzie czas ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0_X Napisano Grudzień 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2004 Witam wszystkich ;] jestem Bartek z Kołobrzegu studiuje sobie na Polibudzie w Koszalinie (informatyka 1 rok). Przechodze wlasnie okres przystosowawczy po przeskoku windows--> linux i troche jeszcze ten tegeo.. :lammer: ale widze ze nie jestem sam Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dp_ Napisano Grudzień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2004 To i ja sie wpisze Na imie mam Slawek, studiuje na 1 roku na WSISIZ w Warszawie. FC 3 uzywam od kilku dni, ale po wydrukowaniu masy tekstow, pozyczeniu ksiazki z biblioteki zapoznaje sie z tym wszystkim. Bedzie dobrze. Jesli chodzi o instalacje poradzilem sobie bez zarzutu, zainstalowalem neo, mplayera, kadu i kilka innych rzeczy. W dzialaniu podstawowym na plikach (kopiowanie, kasowanie, linkowanie, instalowanie) posluguje sie juz ladnie konsola Jesli chodzi o to, co lubie porobic na kompie - to tworzenie roznych aplikacji php (na wlasny uzytek) oraz czasem sie grafika pobawie. I mam nadzieje, ze znajde na tym forum jeszcze wiecej ciekawych informacji. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j00zef Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Witam wszystkich serdecznie mam na imie Filip. Studiuje na pierwszym roku informatyki na Politechnice Lubelskiej . Jesli chodzi o system operacyjny, naturalnie uzywam FC3 . Dlaczego FC ?? Poczatkowo mialem Slackware 10 przy srodowisku graficznym fluxbox, ale nie dawalem sobie zbytnio rady. Do (_linuxa_ → Linuksa) ORT namowil mnie moj brat. To chyba tyle o mnie . Pozdrawiam wszystkich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Witam Jestem Arek z Warszawy. Studiuje sobie informatykę na WAT-cie. Jestem już na ostatnim roku i w przyszłości planuję rozbudowę mojej (już zaczętej) sieci blokowej. Oczywiście na serwerze działa FC2 FC2 bardzo mi się podoba. System uruchamia się (do znaku zachęty) w jakieś 10-15 sekund. Uruchomienie xfce trwa dodatkowe 3 sekundy. A wszystko to na P3 600 128RAMu (to tak w ramach dyskusji nad gentoo). Chciałbym zacząć zabawę z PLD ale już tak się przyzwyczaiłem do systemów RedHat-owych, że już nie bardzo mi się chce uczyć obsługi innych (to trochę dziwne bo z windowsem nie miałem tego problemu ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 No jak wszyscy to wszyscy Ja jestem Michał z Ostrowa Wielkopolskiego (taka mala wies niedaleko od Kalisza) Mysle ze jestem tutaj najmlodszy bo w lutym skoncze 14lat. W przyszlosci mam zamiar studiowac informatyke bo bardzo mnie to "nakreca" Z (_linuxa_ → Linuksa) ORT korzystam bo dosc mialem wiecznych napraw windowsa, jego błędow, blue screenow, zawieszen, formatow srednio 2-3 razy na rok ;] , itd... mozna by bylo dlugo wymieniac. Z linuxem jest troche problemow ale dzieki takim miejsca jak to forum ze wszytskim mozna sobie poradzic (: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2005 Fajnie Was poznać. Ja mam na imie Piotrek, lubie jezdzic na wrotkach i pic browary, a miedzy przerwami lubie porobic na FC3 . Przerzuciłem sie z mikroszkopa na (_linuxa_ → Linuksa) ORT i nie załuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagi Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 @ AlienJR Cze "Projekt i implementacja środowiska do wymiany komunikatów w systemach rozproszonych z podejściem obiektowym do opisu struktury wiadomości." Co to znaczy ?? ;] Poczytaj trochę o PVM i CORBA to się dowiesz więcej :-) chce być szczęśliwym posiadaczem własnej rodziny niech nie myśli o karierze zawodowej programisty!!! Co to ma znaczyc ??? Ja chce być programistą c/c++ :/ Twój wybór AlienJR. Ja tylko napisałem swoją opinię co do tego tematu. Czy twoj avatar to twoje autentyczne zdjecie ? ;] hehehe. Jasne że moje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 ...chce być szczęśliwym posiadaczem własnej rodziny niech nie myśli o karierze zawodowej programisty!!! Co to ma znaczyc ??? Ja chce być programistą c/c++ :/ Twój wybór AlienJR. Ja tylko napisałem swoją opinię co do tego tematu. Chyba pójde na mechatronike na politechnike warszawską (jesli sie dostane of course), z reszta o czym ja tu mowie.. jescze musze przetrwac 2,5 roku liceum i zdac mature dobrze :/ Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Witam Mam na imię Sebastian i studjuję zaocznie na I roku w Wyższej Szkole Informatyki i Telekomunikacji w Kiecach a dodatkowo pracuję jako kasjer w Banku (nienawidzę tej roboty ale coś robić trzeba) Z linuksem jestem od Red HATa 9 i pasuje mi ten system ... szkoda tylko że pograć nie można ... no ale nie (_odrazu_ → od razu) ORT śwat zbudowano ... Narzekam na potworne braki wolnego czasu ... i mam nadzieję że za jakiś czas mi się to zrekompensuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi