Ojcon Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Mial moze ktos tak jak ja ze podczas korzystania z linuksa zaczynaja bolec oczu tak jakby siedzialo sie przed kompem 6h mimo ze jest sie pól godziny ? Na windowsie nic takiego nie ma i niestety teraz jestem na niego skazany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Odświeżanie obrazu? Tutaj jest podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Spróbuj: yum reinstall eyes A jeśli nie pomoże to jeszcze może: yum reinstall brain 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Aż monitor oplułem. Darek ma groźnego konkurenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Tak jak mowi multics sprawdz ustawienia odswiezania obrazu, pewnie masz ponizej 50Hz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2011 Kup monitor LCD i zainstaluj sterowniki wlasciwe dla Twojej karty - najlepiej wlasnosciowe - bo jest prawdopodobnie to, co oferuje Ci Windows. Nie zapomnij wyregulowac odpowiednio kontrastu i jasnosci obrazu. Czasem wypada zapoznac sie nieco z tematem zanim sie zacznie zalosne zawodzenie "jestem skazany, jestem skazany..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Kwiecień 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2011 Gunnar Glasses ftw http://www.gunnars.com/ To tak odnośnie zewnętrznego hardware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahoryzontem Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Miałem podobne, może nie tej firmy, ale zasada ta sama - bardzo dobre do pracy z kodem, ale dla grafików już mniej komfortowe, wycina sporą część niebieskiego widma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi