pawel_z Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Witam wszystkich użytkowników forum Nazywam sie Paweł i jestem całkowicie nowym użytkownikiem linuksa (no, może prawie całkowicie nowym ) Mojego pierwszego RH zainstalowałem 9 lat temu, ale od tego czasu pracowałem na "innym" systemie. Aż do wczoraj. "Inny" system out z dysku i witaj FC5 Coś o mnie? - pracuję na kolei, jestem z Zagłębia. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#marian Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 siemka, mam na imie marcin . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 siemka, mam na imie marcin . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem... Tu nie przeklinamy.... A btw co to znaczy zajafkowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 taki... zajarany ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 Dokładam posta, aby podtrzymać ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Dokładam posta, aby podtrzymać ten temat Widzisz, więcej nie dołożyłeś (do pieca ) i temat padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Dzieki Fox! Dzieki Tobie tu dzis zajrzalem i teraz wiem co to znaczy zajafkowy ("Trudne slowo...") i ze mozna miec tak jak user #marian "0" (slownie: zero) postow, mimo ze post tego usera wlasnie sie ma przed oczami Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 nie wiem czemu, ale pewnie w OT wylaczyli licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Tak było od czasów starego IPB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników forum. Trochę się ich nazbierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Jest też jeden nowy-stary uzytkownik, czyli ja:-) Dj_oko > fordox > Dj_oko Powróciłem w chwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 nie wiem czemu, ale pewnie w OT wylaczyli licznik Tak jest na wielu forach, że zlicza posty tylko z zasadniczych działów, a wszelkie offtopic'owe posty nie są liczone. W sumie to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 ak jest na wielu forach, że zlicza posty tylko z zasadniczych działów, a wszelkie offtopic'owe posty nie są liczone. W sumie to dobrze Jasne, ze dobrze. Feodora nie mógł sobie nałupać licznika Star Warsami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 nie wywołuj wilka z lasu swoja drogą to jeszcze troche i dzieciak zrobiłby sobie experta - to byłaby przeginka na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bereza Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi