pawel_z Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Witam wszystkich użytkowników forum Nazywam sie Paweł i jestem całkowicie nowym użytkownikiem linuksa (no, może prawie całkowicie nowym ) Mojego pierwszego RH zainstalowałem 9 lat temu, ale od tego czasu pracowałem na "innym" systemie. Aż do wczoraj. "Inny" system out z dysku i witaj FC5 Coś o mnie? - pracuję na kolei, jestem z Zagłębia. Pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#marian Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 siemka, mam na imie marcin . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 siemka, mam na imie marcin . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem... Tu nie przeklinamy.... A btw co to znaczy zajafkowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 taki... zajarany ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Dokładam posta, aby podtrzymać ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dokładam posta, aby podtrzymać ten temat Widzisz, więcej nie dołożyłeś (do pieca ) i temat padł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exbros Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dzieki Fox! Dzieki Tobie tu dzis zajrzalem i teraz wiem co to znaczy zajafkowy ("Trudne slowo...") i ze mozna miec tak jak user #marian "0" (slownie: zero) postow, mimo ze post tego usera wlasnie sie ma przed oczami Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 nie wiem czemu, ale pewnie w OT wylaczyli licznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalzaq Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Tak było od czasów starego IPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników forum. Trochę się ich nazbierało Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_oko Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Jest też jeden nowy-stary uzytkownik, czyli ja:-) Dj_oko > fordox > Dj_oko Powróciłem w chwale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzzard Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 nie wiem czemu, ale pewnie w OT wylaczyli licznik Tak jest na wielu forach, że zlicza posty tylko z zasadniczych działów, a wszelkie offtopic'owe posty nie są liczone. W sumie to dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_oko Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ak jest na wielu forach, że zlicza posty tylko z zasadniczych działów, a wszelkie offtopic'owe posty nie są liczone. W sumie to dobrze Jasne, ze dobrze. Feodora nie mógł sobie nałupać licznika Star Warsami Link to comment Share on other sites More sharing options...
broda Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 nie wywołuj wilka z lasu swoja drogą to jeszcze troche i dzieciak zrobiłby sobie experta - to byłaby przeginka na maksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bereza Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Witam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts