Jump to content

Poznajmy Się

Dev
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników forum smile.gif

Nazywam sie Paweł i jestem całkowicie nowym użytkownikiem linuksa (no, może prawie całkowicie nowym smile.gif )

Mojego pierwszego RH zainstalowałem 9 lat temu, ale od tego czasu pracowałem na "innym" systemie. Aż do wczoraj. "Inny" system out z dysku i witaj FC5 smile.gif

Coś o mnie? - pracuję na kolei, jestem z Zagłębia.

Pozdrawiam wszystkich.

siemka, mam na imie marcin ph34r.gif . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem cool.gif . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy biggrin.gif . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem...

siemka, mam na imie marcin ph34r.gif . (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam od paru dni, ale jest zajafkowym systemem cool.gif . na razie jest ciezko, ale mysle ze troche czasu i wszystko sie miedzy nami ulozy biggrin.gif . teraz byle do wakacji i moge popierdolic cala szkole i zajac sie systemem...

Tu nie przeklinamy.... A btw co to znaczy zajafkowy? smile.gif

• 2 months later...

Dzieki Fox!

Dzieki Tobie tu dzis zajrzalem i teraz wiem co to znaczy zajafkowy ("Trudne slowo...") i ze mozna miec tak jak user #marian "0" (slownie: zero) postow, mimo ze post tego usera wlasnie sie ma przed oczami ;)

Pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...