Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 cześć bereza zapraszam na irc kanał #fedora-pl na irc.freenode.net :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 jak ja lubię takie czułości, jeszcze dajcie sobie buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Nie daję nieznajomym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Nie daję nieznajomym.... ROTFL, no comments A Ty się broda nie mądruj tylko sam wskakuj na IRCa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 wstydzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 wstydzę się LOL.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 wstydzę się czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Buzzard - już nie będę Cię zaczepiał na forum, tylko przestań mnie dręczyć, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 tylko przestań mnie dręczyć A ja mogę? Czego się wstydzisz? Właź na kanał i nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 hehe, no dobra - przekonałeś mnie a jakiego klienta polecasz? bo muszę się przyznać, że nie mam żadnego i w ogóle dawno nie używałem irca działam na GNOME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 ja mam zwykłego Xchata - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Ja polecam równie zwykłego KSirc'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 @Buzzard: Przecież Broda napisał, że chce coś pod Gnome'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 W GNOMIe też chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Ale generalnie to jest app pod KDE. Osobiście nie przepadam za używaniem appów z jednego środowiska w drugim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi