Vuko Napisano Lipiec 30, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2012 Siema, mam na imie Sebastian (lat 21) Swoja przygode z Linuxem i Fedora jako takim rozpoczynam dosc pózno, bo dopiero teraz tzn jeszcze jej nie rozpoczalem, no chyba ze to sie liczy od czasu sciagniecia obrazu Fedory Do Linuxa przekonaly mnie dwie rzeczy: 1. To nie Windows (od którego dostaje juz doslownie kitajki) 2. Po lekkim zaglebieniu sie w lektury Linuxowe odkrylem, ze chyba nie jest taki trudny jak go maluja i ze w sumie po podszlifowaniu sie, mozna niezle cuda zdzialac + czlowiek sie czegos uczy, ma nowe wyzwanie, no i niezla frajda Poniewaz moja pierwsza historie z Linuxem musze rozpoczynac na wiekowym iBM T20 (pancernik <3), polecono mi wlasnie Fedore, Debiana lub Xubuntu. Po przeczytaniu info na temat tych dystrybucji wybór padl na Fedore 17 LXDE (z racji slabego sprzetu). Mam nadzieje, ze znajde tutaj pare pomocnych rak, która w razie czego pomoze mi sie wygrzebac z "gnoju", którego przy okazji pewnie narobie (robie szybciej niz czytam :3). ) Oczywiscie nie poprzestane na Waszych radach, wszak w google i na forum mozna wiele znalezc Pozdrawiam z podkrakowskich Niepolomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasper Napisano Wrzesień 25, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2012 czesc , jestem kacper i mieszkam w lodzi. studiuje informatyke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeczek987 Napisano Październik 6, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2012 Czesc, milo mi zawitac na to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzoz3k Napisano Październik 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2012 Czesc, mam na imie Adam iiii.. zastanawiam sie nad instalacja Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migo2468 Napisano Październik 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2012 Nad czym się tutaj zastanawiać bierz i instaluj ja nie miałem żadnych skrupułów po wysypaniu się ubuntu na moich komputerach. Aby nie robić offtopu. Tomek lat 22. Jestem z Gdyni. Studiuję informatykę, siedzę w programowaniu puki co znajomość php oraz potrzebnych do konstrukcji stron. Aktualnie zajmuję się C++ i graficznymi interfejsami lecz z małym problemem bo GUI mi nie chce chodzić. Hobbystycznie uprawiam sport jakieś 5 razy w tygodniu plywam. metoda nauczania opiera się o Total Immersion polecam bardzo dla chcących pływać szybko i nie męcząc się. Aktualnie po roku treningu (nie płatnego) pływam około 15-20 km tygodniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shunkiano Napisano Listopad 21, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2012 Czesc jestem Filip. Z zamilowania informatyk/poczatkujacy programista a z zawodu mechanik... Wybieram sie po kilku latach na studia wlasnie na informatyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2012 Czesc jestem Filip. Z zamilowania informatyk/poczatkujacy programista a z zawodu mechanik... Wybieram sie po kilku latach na studia wlasnie na informatyke. Czesc oraz powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicu23 Napisano Styczeń 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2013 Czesc, jestem Filip i rozgladam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2013 Czesc. Nie ma co sie rozgladac. Instaluj Fedore 8. stycznia dlugo oczekiwana stabilna wersja 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky Napisano Styczeń 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2013 dzien dobry, Michal jestem, zainstalowalem Fedore, no i chlone troszke wiedzy z forum : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonnam Napisano Styczeń 15, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2013 Witajcie wszyscy. Na forum zarejestrowalem sie juz jakis czas temu (jak uzywalem Fedory, gdzies w okolicach 8 wydania) ale w sumie bylem wtedy biernym czytelnikiem. Od jakiegos czasu ponownie zainstalowalem Fedore i przypomnialo mi sie, ze mam konto na forum, wiec warto zaczac sie na nim udzielac Jestem Szymon, obecnie mieszkam we Wroclawiu, gdzie tez studiuje. Glównie interesuje sie programowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulaNR Napisano Luty 17, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2013 witam wszystkich serdecznie, z tej strony Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 17, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2013 Cześć. Nie wiedziałem, że Paula, to imię męskie a widzę wyraźnie Płeć:MężczyznaChociaż w dzisiejszych czasach dziwne rzeczy się dzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauigi Napisano Luty 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2013 Witam wszystkich Forumowiczów, z tej strony Paulina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2013 No...Znowu Paulina-facet? To już drugi/druga w tym miesiącu. Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi