Mentat Napisano Lipiec 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2013 Fedora zakrzywia czasoprzestrzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2013 @up luty, lipiec... Who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Lipiec 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2013 @up pogoda, studenci / uczniowie, nauczyciele, hotelarze i wiele wiele innych "cares". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2013 hotelarze to i w lutym się cieszą. Tyle że pewnie częściej ci w górach niż ci nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlin12 Napisano Lipiec 20, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ja zaproponuję taki króciótki żarcik W samolocie rozlega się przez głośnik:- Czy wśród pasażerów jest lekarz?Jeden z pasażerów wstaje i idzie do kabiny pilota. Po chwili z głośnika słychać głos lekarza:- Czy wśród pasażerów jest pilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2013 To ja może przypomnę na pewno znane (i lubiane? ) dwa żarty "rasistowskie" Linux Linux is like wigwam. No Windows, No Gates, Just Apache inside Microsoft Frontpage was never WYSIWYG, it is more like WYSIWTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Lipiec 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Mariusz, mam dla ciebie dwie nowiny...- Zacznij od dobrej, Jakub.- Serwery były na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jejek102 Napisano Lipiec 30, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2013 Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi:- Wiecie co? Gdy moja żona była w ciąży, czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci.Mówi drugi:- A gdy moja żona była w ciąży, czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci.Ostatni zerwał się do drzwi, a jeden spytał:- A gdzie ty tak pędzisz?- Lecę do domu, bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2013 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, bo ciekawe. Rozkręcałem dzisiaj stary komputer PC na części, nagle patrzę :kickstart. Także jakby ktoś chciał sobie BIOS zaktualizować, to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperKonopek Napisano Wrzesień 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Jasiu przychodzi do domu i mówi:- Tato wzywają cie do szkoły.- A co zrobiłeś?- Nic tylko stolik wysadziłem.Po trzech dniach:- Tato wzywają cię do szkoły.- A co znów zrobiłeś?- Nic tylko stolik wysadziłem.Po tygodniu:- Tato wzywają cię do szkoły.- Nie pójdę już do tej twojej szkoły!- Słusznie po co chodzić po ruinach.Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby.- Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą.Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi!Obok pojawia się reporter i pyta:- Na co wyda pan te pieniądze?- No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy...Żona kierowcy z przerażeniem:- Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije!W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa:- A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadrian90 Napisano Maj 13, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2014 Pomyślałem, że pora odświeżyć temat : Do znakomitego lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą:- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera.- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć.- Ale czym?!- Normalnie! Dziewczętami, papierosami, piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trupi2441 Napisano Maj 26, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2014 Facet trafił szóstkę w totolotka. Wraca szczęśliwy do domu. Otwiera drzwi i krzyczy od progu:- Kochanie jesteśmy bogaciPatrzy na żonę a ona siedzi na kanapie i płacze- Co się stało - pyta zdziwiony- Mamusia umarła...Facet z uśmiechem na ustach:- KUMULACJA - krzyczy facet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasayaku4 Napisano Maj 30, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2014 Nauczycielka pyta dzieci:- Jakie znacie kolory jaj?Zosia:- Ja widziałam białe.Zgłasza się Jasiu:- A ja widziałem brązowe.Nauczycielka:- Gdzie takie jaja widziałeś?Jasiu:- Na plaży u murzyna.Nauczycielka:- Jasiu!! Dwója!!Jasiu:- Wiem były dwa.Nauczycielka:-Jasiu!! Pała!!Jasiu:- Pała też była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 30, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2014 Cha... cha... chaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 2, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Spamerzy poblokowani, a wątek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi