multics Napisano Październik 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2010 "Na jakich dystrybucjach zynaddsubfx działa"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witekmo Napisano Październik 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2010 Tak a propos: próbuje wlasnie aktualizowac Ubuntu 10.4 do 10.10 i pokazuje mi zgieta reke Ale i tak jest na tyle mily, ze nie wywala sie w trakcie, tylko od razu skrzeczy, ze cos nie tak. Moglo byc gorzej (lepiej tez). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Październik 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2010 "Na jakich dystrybucjach zynaddsubfx działa"? Hhrhr, dobre... Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Luty 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2011 Może tu mi ktoś wyjaśni problem z kopiowaniem zdjęć z komórki na najnowsze *buntu 10.10 Są zainstalowane wszystkie znane pakiety związane z bluetoothem ; "bluez""obex" blueman , bluemon , kbluetooth , bluedevil i pomimo to komórka wyświetla SENDING FAILED przy próbie skopiowania zdjęć . *buntu widzi telefon , jest sparowany , zaprzyjaźniony a po kliknieciu na "odbierz pliki" w preferencjach bluetootha w gnome wywala że osobiste współdzielenie plików nie jest uruchomione . Znalazłem poradę na ubuntowym forum ; doinstalować pakiet GNOME-USER-SHARE. Rzeczywiście to pomaga ale tylko gdy jestem na GNOME , Na KDE komórka nadal wywala ten sam błąd SENDING FAILED Na KDE w ubuntu 10.10 nie pojawia się nawet dymek z pytaniem czy odebrać plik . W ubuntu 10.04 LTS nie było z tym żadnych problemów ani na kde ani na gnome . Czego brakuje w KDE 4.5 i 4.6 na *buntu 10.10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Luty 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2011 @slabypingwin Czy to forum ma napisane ubuntu na górze? Przestań zadawać pytania o ubuntu na forum fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2011 @borzole rozumiem Twoją irytację i jednoczę się w bólu Ale z drugiej strony mamy ten "OFFTOPIC" -> "Pozostałe dystrybucje"... Zalecam spokój Bywa śmiesznie, bywa tragicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Luty 6, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2011 Zadałem to samo pytanie na 2 ubuntuwych forach i niestety nie dostałem żadnej porady 1 TEMAT NA FORUM Spójrzcie na ostani post - żadnej porady POST NA ANGLOJEZYCZNYM FORUM UBUNTA I żadnej porady Dlatego piszę tutaj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korotopor Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 Widocznie nikt nie zna odpowiedzi, dlatego nikt nie odpowiada! Jak nie idzie bezprzewodowo, to użyj kabelek. Telefon podłącz jako pamięć masowa i bez kłopotu zgrasz zdjęcia. Niestety telefony z systemem Symbian niezbyt dobrze współpracują z Linuksami, to jest miedzy innymi powodem, że czasem korzystam z Windows, gdzie tego typu problemy nie występują. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Czerwiec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2011 Dziś uruchomiłem live takie cudactwo o nazwie FUDUNTU . Jest tam jądro 2.6.39 i stare dobre Gnome 2.32 . Zamioast domyślnego Firefoxa jest tam CHROMIUM , które jednak nie chce ładować stron internetowych ... Distro to ma swoje własne repo i korzysta też z repo F 14. Ciekawe jak oni to zrobili ale na tym distro nie ma żadnych problemów z konfiguracją bluetootha Na F15 , najnowszym *buntu,kanotixie,chakrze czyli distrach z jądrem 2.6.38 i 200 dodatkowymi "cudownymi" linijkami w kodzie jądra - wszędzie są problemy z bluetoothem. Ciekawe od jakiego składnika systemu to zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2011 Na F15 , najnowszym *buntu,kanotixie,chakrze czyli distrach z jądrem 2.6.38 i 200 dodatkowymi "cudownymi" linijkami w kodzie jądra - wszędzie są problemy z bluetoothem. Ciekawe od jakiego składnika systemu to zależy Xmms. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Czerwiec 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2011 Mądra odpowiedź Sorror - szkoda słów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2011 Więc nic nie mów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi