@WalDo Napisano Sierpień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2008 Znowu się o nim zapomniało Nie zapomniało się tylko nie umie się znaleźć Ze wstydem przyznam, że sam szukałem, żeby połączyć wątki i jakoś nie trafiłem A przy okazji oczywiście serdecznie witam Harari na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2008 WalDo: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...=Poznajmy+si%EA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2008 Dzięki. Tematy połączone. Zapomniałem, że tytuł był "Poznajmy się" i nie mogłem namierzyć :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2008 No to przyklejam wątek i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Sierpień 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2008 Witam się na forum ze wszystkimi od ok. miesiąca, ale jeszcze niw witałem się tutaj - no więc to robię Z Linuksem mama styczność od RedHata 7.2, a tak bardziej związany jestem z nim od 2005 roku (Fedora Core 1), aktualnie mam tylko jego (Fedora 9). Głównie wykorzystuję go do grzebania w kodach HTML, JS i PHP i tych rzeczy co wszyscy. Oto efekt: http://linux.rh.cba.pl/ Początkowo strona wisiała pod innym adresem; zawierała słownik, trochę poleceń Linuksa i recki starych gier. Teraz tematyka serwisu jest nastawiona na Linuksa w 60-80% (stare gry też, bo są emulowane na Pingwinie :-P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Sierpień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2008 Witam, wypadałoby się przedstawić. Jak widać w moim profilu nazywam się Heos, pod takim nickiem istnieję w sieci od jakiś 9 lat, (_na prawdę_ → naprawdę) ORT mam na imię Waldemar... lecz sądzę mało kogo to może obchodzi. Aktualnie jestem uczniem 3 klasy Technikum Elektronicznego, Zespołu Szkół Elektronicznych w Bydgoszczy. Nie zdziwiłbym się gdybym spotkał tutaj więcej ludzi z elektronika. Linuxem "zajmuję" się od około 3 lat, choć do tej pory ograniczało się to do testowania różnych dystrybucji, jednymi zajmowałem się dłużej, innymi mniej. Jak na razie jestem, czego można się domyślić, na Fedorze (F9). Hm, jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej o mnie... wystarczy zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch Napisano Wrzesień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2008 Cześć Wszystkim Mam na imię Michał na forum jestem od dłuższego czasu lecz nie udzielałem się aż do tej pory, mam nadzieję że nie będę popełniał rażących błędów i wybaczycie mi pierwsze poślizgi. Pozdrawiam Wszystkich Michał (Grinch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David.Roswell Napisano Listopad 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2008 No więc witam... po kilku latach nieużywania fedory wracam do niej... trochę się pozmieniało między 5 a 9. Co do innych informacji to pracuję sobie w niewielkiej firmie krakowie, nie studiuje, uczę się wszystkiego po trochu a najwięcej to c++ php i MySQL. W wolnych chwilach oglądam filmy, męczę się z rożnymi dystrybucjami (_linuxa_ → Linuksa) ORT i pomagam kompletnie atechnicznym ludziom zainstalować system czy podpiąć sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac94 Napisano Listopad 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2008 siemka całej społeczności fedory i innych dystrybucji Mój nick to tictac94 pod którym występuje w sieci (mozna mnie znalesc takze jako dymek94) a tak naprawde mam na imię Damian mam prawie 15 lat i ogólnie interesuje się komputerami. używam fedory 9 i jest to moja pierwsza styczność z linuxem. od kąd pamiętam używałem xp ale postanowiłem poznać ten "inny świat" póki co jestem zadowolony, chociać musze przyznac ze system się trochę różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemosk Napisano Listopad 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2008 Witam, Przemek jestem, wiele razy próbowałem dobrać się tak naprawdę do Linuksa, mam nadzieje że tym razem to się uda Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzel93 Napisano Styczeń 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2009 Witam Jestem Mateusz, linuxem zaraził mnie kumpel (swoją drogą nie wiem czy przypadkiem nie ma tu konta), na fedora chciałem się przesiąść już od roku, ale dopiero niedawno się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociektrn Napisano Luty 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2009 Witam. Mam na imię Paweł. Przesiadłem się na (_linuxa_ → Linuksa) ORT gdyż miałem dość błędów ze strony Microsoftu. Fedorę (F10) podrzucił mi kumpel i jak na razie jestem zadowolony Wciąż się uczę jak dokładnie obsługiwać system lecz są postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sugar3 Napisano Luty 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2009 Witam. Nie będę oryginalny... Zabrzmi to trochę jak pierwsze spotkanie w klubie AA, ale co tam... Mam na imię Krystian. Używam Linuksa od kilku lat na desktopie. Obecnie korzystam z Fedory i wygląda na to, że będzie to dłuższa znajomość. Z Windowsa nie zrezygnowałem, gdyż jestem z nim związany poprzez AutoCADa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Knapior Napisano Marzec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2009 Powituje wszystkich. Na imię mam Tomek. Linuksa używam od 2 miesięcy, F10 z GNOME. Robię obiekty 3D do różnych gier. Programuję w PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Lipiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2009 Witam. Mam na imię Paweł, Linuksa używam na stałe od grudnia 2007, teraz Gentoo, ale wcześniej miałem openSUSE, Ubuntu i Debiana, a chwilami Fedorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi