LenoX Napisano Lipiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2009 Witam, cześć jestem Darek nie pije.... hhhyyy nie używam Windy od roku. Jestem z Legnicy i mam F11 na blaszaku oraz Laptopie. Mam też malutki serwerek sieciowy z Lenny (chyba, coś na kształt Debiana). Nie mogę nie wspomnieć o routerze, na którym gości jakiś tam dedykowany (_linuks_ → Linux) ORT. Niestety Fedora jest dość marna w temacie Audio, Gry, AutoCad. Jedynie słuszny system musi być zatem sztucznie utrzymywany przy życiu. Gdyby kogoś zabił w CS 1.6 jakiś LenoX :-) to właśnie będę ja. Wybrałem F, bo kolega mi instalkę dał no i na Forum można liczyć na pomoc a nie zjebki. Chciałbym aktywnie przyczynić się do rozwoju tego Forum pisząc HowTo co pewien czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawe song Napisano Lipiec 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2009 lecz sądzę mało kogo to może obchodzi. Mnie obchodzi, zwracam się zazwyczaj do ludzi nickami ale nie lubię jak wszyscy anonimowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Skowron Napisano Sierpień 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieję, że moja obecność na forum wyjdzie wszystkim na dobre )) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysztau Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Witam, Jestem Krzysiek. (_linuxa_ → Linuksa) ORT zainstalowałem wczoraj w nocy. Był to ewidentnie cud, bo nie mam pojęcia zielonego na temat komputerów a instrukcja w gazetce z którą nabyłem płytę była mocno okrojona. Instalator napisał, że mam za mało pamięci, a w internecie przeczytałem, że każdemu to wyskakuje. Dowiedziałem się też, że to cud, że Windows jeszcze działa . FEDORA11 działa, ale jeszcze się poznajemy [tzn ja ją po omacku bo ona już wie, jak doprowadzić mnie do najgłębszej frustracji i rozpalić nadzieje ] Mam też przeczucie, że mój sposób instalacji mógłby przyprawić o białość na twarzy niejednego informatyka i nawet nie bardzo wiem dla czego Na forum się dodałem, bo poszukję łaskawej duszy, która przeprowadzi mnie przez meandry (_linuxa_ → Linuksa) ORT i pomoże tu i tam... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2009 Forum dobra rzecz. Drugą bardzo dobrą rzeczą jest wiki. Na początku proponuję się z nią zapoznać, na pewno rozwiąże kilka Twoich początkowych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newelco Napisano Sierpień 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2009 Witam wszystkich Co prawda nie jest to mój pierwszy post na forum ,jednak postanowiłem sie przywitac jak przystało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusiu Napisano Listopad 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2009 Cześć wszystkim, jestem nowym użytkownikiem forum jak i Fedory po długoletnim szukaniu dystrybucji odpowiedniej dla siebie. Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dosyć długi okres i Fedora spełni moje oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogumilH Napisano Marzec 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2010 Witam, przeszedłem z Ubuntu i mam nadzieję, że dłużej tutaj zagoszczę. Pozdrawiam wszystkich Bogumił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Marzec 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2010 przeszedłem z Ubuntu i mam nadzieję, że dłużej tutaj zagoszczę. Oj, co tak skromnie i krótko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddks Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Witam wszystkich Mam na imię Dawid i pochodzę z Bielska-B. Aktualnie uczęszczam do 3Tech Informatycznego. Linuksem interesuję się już od jakiegoś roku, wcześniej Mandriva, Ubuntu i na krótki czas ArchLinux teraz chce się zaznajomić z Fedorą mam nadzieję, że to nie będzie stracony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Czołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrraVen Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 Elo Mam na imię Eryk, F mam od niedzieli, ale bez obaw miałęm juz ubuntu, mandrive i archa, więc jakoś sobie radzę. Jeśli kogoś to interesuje to zajmuję się pisaniem programów w c++. Ostatni problem: Jak skonfigurwać vim'ea by był po polsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 EloCześć vin'ea?? vim? wine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrraVen Napisano Sierpień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2010 WalDo Błąd juz poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian22 Napisano Wrzesień 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 29, 2010 Witam wszystkich. Jestem Krystian studiuje zaocznie.Z linuksem mam już trochę do czynienia od slacka(ale nie pro ale kiedyś mały był wybór :]) się zaczęło potem Ubuntu od 8.04 ,a teraz będzie fedora.Mam zamiar męczy was pytaniami i starać się też troche pomagać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi