arturek Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 No tera pora na mnie Artur 31lat mieszkam w Dąbrowie Górniczej , urodziłem się i pracuję zawodowo w Sosnowcu Pokochałem Fedorke tak jak wy wszyscy Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 PS. Pat nowy avatarek To była tylko próba, mam już znów stary. Jak zrobicie zjazd to czuję się zaproszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 To była tylko próba, mam już znów stary. Próba czego (wiem, że avatara, ale co tam można próbować )?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 To była tylko próba, mam już znów stary. Próba czego (wiem, że avatara, ale co tam można próbować )?? :> Pomagałem userowi: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=5838 i testowałem Jego awatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob_e Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 witam. Na imie mam Robert, lat 24... jeśli chodzi o zainteresowanie linuksem... od lat sie zabieram się za ten system. Myśle że czas zacząć na poważnie. I mam nadzieje że wasze forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2005 I mam nadzieje że wasze forum mi w tym pomoże. Oj, chyba lepiej korzystać z usenetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 usenet pożyteczny bardzo jest. Polecam gorąco: pl.comp.os.linux* Pozdrawiam topicu autor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 usenet pożyteczny bardzo jest. Polecam gorąco: pl.comp.os.linux* na alt.pl.comp.os.linux.fedora alt.pl.comp.os.linux.newbie też się coś ciekawego znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Hehe usenet, to podstawa PS. @Dev fajny masz hakierski avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 Hehe usenet, to podstawa PS. @Dev fajny masz hakierski avatar Dziękuję, zaznaczam jednak że hakerem nie czuje się. Jeśli FAQ cztałeś to wiesz co oznacza on. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Lipiec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 ja tam czuje sie silnie zwiazany z hakerska spolecznoscia.. moze umiejetnosci i wiedzy mi brak.. moj leniwy charakter tez nie pasuje.. ale co jak co ale idee maja najlepsza godlo tez jest ok Ja czuje sie takim Padawanem (tylko nie Jedi - a Haker) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Lipiec 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 ja tam czuje sie silnie zwiazany z hakerska spolecznoscia.. moze umiejetnosci i wiedzy mi brak.. moj leniwy charakter tez nie pasuje.. ale co jak co ale idee maja najlepsza godlo tez jest ok Ja czuje sie takim Padawanem (tylko nie Jedi - a Haker) Umiejętności z czasem przyjdą, nie przejmuj się. Idea zacna jest i dobra, dlatego pozwoliłem sobie godło w awatarze umieścić. Więc mój Młody Padewanie już dwóch nas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AfroZ Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Witam, mam na imię Darek, jestem obecnie w klasie maturalnej i mam zamiar wiązać swoją przyszłość z informatyką. Jak na tym wyjdę, czas pokaże... A póki co parę słów o mnie Mój pogląd na sprawy systemów operacyjnych jest następujący: Sądzę, że nie ma wielkiego znaczenia system na którym pracujemy, ważne czy pozwala on nam wykonać zadania, które sobie zaplanowaliśmy, czy spełnia nasze oczekiwania. Do takiego wniosku doszedłem w końcu po kilku latach moich doświadczeń z komputerami, i postanowiłem się tego trzymać. Uważam że zarówno Linux, jak i Windows to świetne systemy, i tak samo jednemu jak i drugiemu można też coś zarzucić. Wiadomo, twór człowieka nigdy nie będzie doskonały. O istnieniu Linuksa wiem od bardzo dawna, a na poważnie używam od jakiegoś roku. Pierwszą moją dystrybucją był Mandrake 8.2, następnie 9.3, 10.0 i Mandriva. W międzyczasie przewinęła się też Fedora Core 2 i 3, aczkolwiek systemy te wydawały mi się bardzo ociężałe i istotnie działały wolniej niż Mandrake na tym samym sprzęcie. FC4 jest jednak dużym krokiem naprzód i obecnie używam tego właśnie systemu, na przemian z Windows XP. A tak ogólnie uzywam linuksa dlatego, iż uznałem, że warto poznać tak ciekawy i odmienny system, a i w przyszłości taka wiedza z pewnością okaże się pomocna. Nie zamierzam póki co definitywnie zerwać z Microsoft Windows, bo mimo wszystko z nim zaczynałem pierwsze kroki z komputerem (ach te sentymenty). Poza tym zmuszają mnie do tego problemy z obsługa sprzętu pod linuxem. Pomimo tego uważam, że Linux to naprawdę interesujący system który wart jest rozwijania. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i życzę wszystkim udanej i owocnej współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszubart Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Witaj nowy forumowiczu. Masz rację. Każdy system ma swoje blaski i cienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Ale Windows ma jeden, dla części użytkowników bardzo duży, cień. Mianowicie jest on zamkniętym, niewolnym programem, co czyni go *zupełnie* niezdatnym do użytkownia z powodów moralnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi