MitS Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Piotrek (MitS) Lat: 18 Miasto: Olsztyn System: Linuks eXP: Dopiero stawiam pierwsze kroki w linuksie Motto: Co masz zrobić dzisiaj, spoko zrób jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2006 Imię :: Michał wiek :: 18 Miasto :: Szczecin Systemy :: FC 4 86_64x .:. WIN XP PRO EN x64 Info :: Jestem początkującym użytkownikiem linix-a zaledwie 2 lata. Uwarzam że to jest wspaniały system i daje wiele możliwości. Zaczynałem od Mandrake 9,1 Red Hat 9, Fedora Core 1 i jak na razie Fedora Core 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2006 Krzysztof (UosiU) 14 lat Wrocław systemy: WinXP PRO Eng && Fc4_x86 --exclude Mandriva 2k5 (ale kijowy system) eXP- GNU/Linux jest dla mnie naturalna koleja rzeczy w miare zdobywania coraz wiekszych doswiadczen z kompem i oknami... Motto- nie mecz sie.. daj to zrobic innym masz czas na zajecie sie pingwinem (ale w klasie jestem #8 jezeli chodzi o srednia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Witamy na naszym forum, życzymy miłej współpracy z ruchem wolnego oprogramowania, zwanym przez niektórych "open source"! No ja też witam. Więcej płci pięknej przydałoby się w tym środowisku, żeby przywołać facetów do porządku. Raven dobrze wiesz, ze to dwa ruchy, choć jeden zawiera się w drugim to zasugerowałeś, że to jeden i ten sam i używa się dwóch nazw Ale się czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Witam wszystkich w szczególności nową koleżankę AlienJR Raven dobrze wiesz, ze to dwa ruchy, choć jeden zawiera się w drugim to zasugerowałeś, że to jeden i ten sam i używa się dwóch nazw Ale się czepiam OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2006 No przecież że wiem, że ty wiesz, że ja wiem, ale tu chodziło jakby o co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 No dobra czemu nie? : Kamil jestem, szesnastolatek z osady zwanej Katowice. Szkoła to obecnie francuskie ZSO nr.1 czyli Kopernik. O Linuksie dowiedziałem się pod koniec roku 2000 jako niekomputerowiec, ale naprawiacz DOSowego komputera w szkolnej swietlicy. Komputer najpierw z Win ME(aż do teraz) od 2003 razem z linuksem, na początku Knoppix, pod Mandrake 9.1 9.2 10 10.1 10.2 ... Potem szamotanina: Ubuntu, debian, aurox, Morphix... No i Fedora. I jest gicio. Pierwszy linux o którym usłyszałem to był Red Hat Linux wersja 7.0 Chciałem go zainstalować już od 2003 roku(fedore też) ale instalator mi pisał, ze "partition table is inconsistable" co było bzdurą. Więc Linux nie był dla mnie przyjazny, ale WinME mnie wyprowadzał z równowagi więc postanowiłem, że NA PEWNO jakiegos Linuksa zainstaluje. No i udało się. obecnie zarażam Linuksem innych ludzi - z powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djlinux Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Witam wszystki Serdecznie Nazywa się Wojtek ,mam 13 lat chodzę do Gimnazjum w małej miejscowości Skierbieszów. Interesuje się Gnu/Linuksem od ponad roku (pierwsze distro mandrake 10.0 to był sierpień 2004r ;D) Obecnie bawie się Debianem , w trakcie też pare dystrybucji przeleciało więc ... może być różnie Umie napisać proste programiki w Pascalu, C i C++(tu raczej zaczynam) Python i jestem w trakcie edukacji PHP mam nadzieje ze kiedyś napisze jakiś ciekawy programik/skrypt ;D PS: Czy na forum nie ma jakiś fajnych dziewczyn w wieku 13-15 lat z okolic Zamości? Aha i mam własną sieć radiową od kilku dni na swojej wsi Zrąb tutaj jest stronka (musze ja wkrótce poprawić bo wygląda fatalnie) www.zrab.friko.pl Wiec sieci też zaczynają mnie kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Luty 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2006 Nazywam się Szymon, jestem z Katowic i leci mi już 21 rok życia.. przygodę z Linuksem na dobre zacząłem jakieś 5 miesięcy temu.. wcześniej tylko Knoppix i temu podobne live'y. Studiuję Infę na UŚ'u już 2 rok, i mam nadzieję że uda mi się jakoś skończyć Forum bardzo przydatne, ale nie postuję ponieważ jak narazie nie miałem pytania na które nie mógłbym znaleźć na forum odpowiedzi, jakoś sobie radzę i zachęcam noobów do czytania, googlowania a dopiero potem zakładania nowych tematów Pozdrawiam Rasp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Cześć Mam na imię Marcin, mieszkam i pracuję w Grójcu niestety), studiuję zaocznie informatykę w Radomu, a wiekiem wolę się nie chwalić . Z pingwinem mam do czynienia od ok. 6lat (pierwsze distro to był Red Hat, ale nie pamiętam wersji), a że jestem leniwym zwierzakiem, dotarłem zaledwie do poziomu dość zaawansowanego usera. Zacząłem, jak już się "pochwaliłem" od Red Hata, potem było kilka kolejnych Mandrake'ów, gdzieś po drodze zatrzymałem się na Auroxie, próbowałem nawet BSD, a od kilku miesięcy jestem szczęśliwym użyszkodnikiem FC4 . Forum odwiedzam często, aczkolwiek się na nim nie udzielam. mój "sprzęt": Sempron 2600+, płyta g. MSI z VIA KT400, RAM 512 MB, HDD 80GB Caviar, archaiczna grafika pod tytułem Matrox G400 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp5585 Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Hej ja moja przygode z waszym forum wlasnie zaczlem Nazywam sie Piotr jestem absolwentem politechinki wroclawkiej (wydz. elektroniki) inzynierska telekomunikacje w tej chwili robei sudia magisterskie "computer science" czyli nasz informayka na University of Bristol. Probowalem sie przekonac bezskutecznie przez wiele lat (mandrake, redhat) od pazdziernika uzywam fedory 4 i wlasnie sie przekonalem. Wlasnie sciagam 5 zobaczymy co to bedzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmafia Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 no to i ja sie przedstawie. nazywam sie Kamil, mam 18 lat, mieszkam w takiej małej wiosce Nowa Wieś Mała (jakby ktoś znał ) w woj. opolskim pierwsze spotkanie z Linuksem miłem ok roku temu, ale przeżuciłem sie całkowicie ok pół roku temu i jestem z tego bardzo zadowolony. mojim pierwszym Linuxem była mandriva (a właściwie jeszcze mandrake), teraz urzywam fedory i coś czuje że długo przy niej zostane, bardzo długo na forum za dużo sie nie wypowiadam, bo jakoś sobie radze, a żeby pomóc to sie jeszcze za mało znam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 To jest mój ulubiony wątek tego forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 Tomek, pisales cos o sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 To jest mój ulubiony wątek tego forum ;-) śmiszny na maxa hehe;] czasem mozna sie naprawde usmiac:P ale moj nalepszy to http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=2901 ;] tylko juz sie nie rozwija:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi